Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen problémák adódhatnak...

Milyen problémák adódhatnak abból h valaki energiaitalt iszik?

Figyelt kérdés
14 éves egészséges fiú vagyok viszonylag gyakran iszom energiaitalt hetente 2-3 at biztos lehetnek bajaim ebből kifolyólag???
2011. márc. 15. 19:40
 1/8 anonim ***** válasza:
2011. márc. 15. 20:13
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem, csak fogy a pénzed...
2011. márc. 15. 20:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte nem, később viszont magas vérnyomás, és egyéb szív- és érrendszeri megbetegedések.
2011. márc. 15. 20:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Külföldi ismerőstől hallottam aki "energiaitalgyárban" dolgozik, hogy egészségesebb ha megiszol egy pohár mérget mint azt, erről ennyit, nem tudom bizonyítani csak ő ezt mondta.

De különben is 1 energiaital árából 2-3 jó sört lehet venni, igaz neked még nem ajánlom, várj még vele 3-4 évet.

2011. márc. 15. 20:27
 5/8 tetris ***** válasza:

Kedves kérdező! Gondold végig, hogy az energiaitalban van-e egy, csak egyetlenegy olyan összetevő, ami egészséges.

Ha megnézed a csomagolást, látni fogod, hogy minden, ami benne van, alapvetően méreg.

Drága is, káros is. Akkor meg minek kell?

2011. márc. 15. 20:34
 6/8 anonim válasza:
100%

Én napi 2-3at ittam, meg 3-4 kávét. Mivel elég sokat dolgoztam, mellette háztartást vezettem, nem volt időm aludni. Viszont valamivel ébren kellett magamat tartani.

Reggel 1-2 kávéval indítottam a napot, teljesen koffen-függő voltam.

Aztán terhes lettem, és teljesen leálltam a koffeines italokról. Az első pár hét borzalmas volt, de azóta sokkal jobban érzem magam. Nem is tervezem, hogy a jövőben ilyen mennyiségben fogyasszak koffeint.

vigyázz, nehogy te is így járj!

2011. márc. 15. 20:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Néha én is iszom de inkább csak az íze miatt, nem dob fel meg tele van szeméttel.

Egy ismerősöm kórhazába került miatta, mondjuk ő napi min. 3-at megivott. Nagyon megemelte a vérnyomását és szívrohamot kapott.

Ha az energia miatt iszod inkább igyál meg egy finom kávét.

2011. márc. 15. 20:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Rövid távon, pár éven belül semmi, de mivel ez az első energiaital-fogyasztó generáció, nem tudjuk,hogy hosszú távon, húsz-harminc év múlva okoz-e bajokat a túlzott fogyasztása, lehet, hogy megnöveli egyes betegségek kockázatát.

De ez majd csak később fog kiderülni, az akkori statisztikákból!

én mindenesetre távol tartom magam tőlük! Szerintem egy csésze kávéval, teával sokkal jobban jársz te is...

2011. márc. 17. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!