Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért "megszokott" a félelem?

Miért "megszokott" a félelem?

Figyelt kérdés

Érdekel, hogy miért normális az,h minden fiú,és lány fél az első alkalomtól.frusztrációink,komplexusaink vannak.Sokkal egyszerűbb volna érzésből csinálni a dolgokat.ehelyett mindenki agyal, számítgat,és mások tanácsát kéregeti.

Miért olyan nagy falat ez?

2011. febr. 28. 21:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Te is agyalsz. Ezt mutatja a kérdésed is.

Tíra ríra.

2011. febr. 28. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:

az ősemberek ha elkurtak vmit egy csajnál a törzsbe, akkor a többinél se volt esélyük szal vigyázniuk kellett hogy mit tesznek, óvatosak voltak, ez a gén megmaradt az evolúció során,SAJNOS:S pedig már nem pletykálná el az az egy csaj a többi 5 milliónak hogy milyen hülye ez a srác...

Ez nagyon is igaz, vhol olvastam:D

Sajnos nekem is herótom van ettől a géntől...

F17

2011. febr. 28. 22:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért ,,megszokott", mert sokaknak fájdalmas érzés, nem megfelelő előkészülés, érettség stb. miatt. Mivel ma egyre többen kezdik 13-14 éves korukban, amikor még be sem fejeződtek a test változásai, sőt hormonilag akkor kezdődnek, nem csoda h sokaknak fáj az első. És ezt a tapasztalatot adják tovább.

Szerintem ezen nincs semmi megdöbbenni való h izgul az ember az első előtt. Végül is ez az első szexuális tapasztalat, ami meghatározza az ember további viszonyulását a szexhez.

2011. márc. 1. 16:10
 4/4 Ywerd ***** válasza:
Szerintem meg nem gén meg az ősember a ludas,hanem az újkori szexuális szemlélet ami túlmisztifikálja a szerelmet, a szexet meg a testiséget.Tabutéma ez a legtöbb családban,nem az iskolában kell "orvosilag" felvilágosítani a gyereket,hanem a családi nevelés részévé kell tenni,hiszen ezek teljesen természetes folyamatok.A gyereket amikor elkezdi ez érdekelni és kérdezget ,a felnőttek vagy azt mondják neki hogy még kicsi vagy hozzá édes fiam ,vagy valami hülyeséget adnak be neki(pl gólya sztori),de választ nem kap erre,ez később flusztrálja,utána nem meri megkérdezni,ezután jön a kultúránk által rátett sallang,aztán csodálkozunk hogy ennyi a komplexusos ember aki nem tudja rendesen megélni a saját szexualitását? 30F
2011. márc. 3. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!