Miért "megszokott" a félelem?
Érdekel, hogy miért normális az,h minden fiú,és lány fél az első alkalomtól.frusztrációink,komplexusaink vannak.Sokkal egyszerűbb volna érzésből csinálni a dolgokat.ehelyett mindenki agyal, számítgat,és mások tanácsát kéregeti.
Miért olyan nagy falat ez?
Te is agyalsz. Ezt mutatja a kérdésed is.
Tíra ríra.
az ősemberek ha elkurtak vmit egy csajnál a törzsbe, akkor a többinél se volt esélyük szal vigyázniuk kellett hogy mit tesznek, óvatosak voltak, ez a gén megmaradt az evolúció során,SAJNOS:S pedig már nem pletykálná el az az egy csaj a többi 5 milliónak hogy milyen hülye ez a srác...
Ez nagyon is igaz, vhol olvastam:D
Sajnos nekem is herótom van ettől a géntől...
F17
Azért ,,megszokott", mert sokaknak fájdalmas érzés, nem megfelelő előkészülés, érettség stb. miatt. Mivel ma egyre többen kezdik 13-14 éves korukban, amikor még be sem fejeződtek a test változásai, sőt hormonilag akkor kezdődnek, nem csoda h sokaknak fáj az első. És ezt a tapasztalatot adják tovább.
Szerintem ezen nincs semmi megdöbbenni való h izgul az ember az első előtt. Végül is ez az első szexuális tapasztalat, ami meghatározza az ember további viszonyulását a szexhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!