Lefekudnetek olyan valakivel, akivel tobb mint egy eve jartok, de tudod h a parod fel ev mulva el kell koltozzon kulfoldre es valoszinu h soha tobbe nem fogod latni? !
Figyelt kérdés
16 evesek vagyunk mind a 2en ... szuzek ... en pedig lany vagyok ... es nagyon nagyon szeretjuk egymast :(2009. febr. 16. 16:01
11/13 anonim válasza:
Ha szeretnél tedd meg,és használjátok ki az időt amig együtt lehettek.Az meg hogy soha többé nem látod,ne gondolj ilyesmikre,az élet útjai kifürkészhetetlenek:-))
12/13 anonim válasza:
hallod. Ez nagyon megható dolog. 16/f léttemre itt majdnem elbőgöm magam hogy szeretitek egymást és el kell hagynotok egymást (testileg legalábbis) mert éppen elköltöznek :S:S
Szerintem tedd meg és élvezd ki mig együtt vagytok de a búcsú fájni fog szerintem :'( na sziasztok :)
13/13 anonim válasza:
A tegnapi 17:00-kor kommentelő lánynál a pont, teljességgel egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!