Lefekudnetek olyan valakivel, akivel tobb mint egy eve jartok, de tudod h a parod fel ev mulva el kell koltozzon kulfoldre es valoszinu h soha tobbe nem fogod latni? !
Figyelt kérdés
16 evesek vagyunk mind a 2en ... szuzek ... en pedig lany vagyok ... es nagyon nagyon szeretjuk egymast :(2009. febr. 16. 16:01
1/13 anonim válasza:
hát ha biztos vagy a dologban, már abba, hogy szeretnéd, akkor igen. én is így vagyok (voltam) vele... csak úgy egy hónap múlva megy el... (viszont valószínű, hogy még látjuk egymást, bár semmi nem garantálja, h a kint töltött idő alatt nem romlik meg a kapcsolatunk).
3/13 A kérdező kommentje:
es ha lehet eletkort meg h fiu v lany irjatok oda....koszi
2009. febr. 16. 16:17
4/13 anonim válasza:
Én ha szeretem nagyon nagyon nem érdekelne hogy mikor hova megy el és visszajön-e én mindenképpen odaadnám neki a szüzességem. Nehogymár az gátoljon meg ebben hogy ő elfog menni
5/13 anonim válasza:
Jah és azalatt a félév alatt 1000x is lefeküdhettek.
előző voltam
6/13 anonim válasza:
Ha szeretitek egymast akkor miert is ne!L/14
7/13 anonim válasza:
Ha szereted akkor igen hisz azzal feküdjünk le kit igazán szeretünk az ebben a kérdésben mindegy hogy ö elmegy külföldre!!Itt az érzések a fontosak!
9/13 anonim válasza:
Csak akkor feküdj le vele, ha úgy érzed!
Ha nem vagy biztos benne akkor ne, mert lehet meg fogod bánni.(17 nő)
10/13 anonim válasza:
Ha úgy érzed,hogy Ő az akivel szívesen megtennéd,akkor ez a dolog ne gátoljon benne,mert ha elmegy és megbánod,hogy nem lehettél vele és nem találsz olyan fiút,aki megérdemelje,akkor verni fogod a fejed a falba,hogy mért nem annak adtad magad,akit igazán szerettél!Akármi is legyen a vége,így legalább érzelmes és jó emléked lenne róla.
17/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!