Szerintetek beleegyezne?
Most ez komoly? Anyád azért akar vinni nőgyógyászhoz, hogy megtudja, szűz vagy-e?
A szűzhártya nem csak szex közben sérülhet illetve szakadhat el, de még önkielégíteni sem kell hozzá. Például sport közben is sérülhet, vagy tesi órán... Remélem a nőgyógyász majd felvilágosítja anyád.
Hihetetlen... komolyan. Ekkora idióta nőt. Hogy bírod ki mellette?
Eleve nem értem, miért kell anyáddal orvoshoz menni?
Mennyi idős vagy?
A másik, téged jobban érdeklő kérdésről: ha elszakadt a szűzhártyád, akár így, akár úgy, de nem voltál még fiúval, akkor szűz vagy.
Ezt pedig rögtön a vizsgálat elején közölheted is a dokival, így nem fog eleve olyan vizsgálatot végezni, ami kellemetlen lehet, vagy netán átszakíthatja a szűzhártyát.
Az orvos csak arról adhat felvilágosítást, amibe te is bele egyezel, ha elmondja anyádnak, mi a helyzet, az állásával játszik.
Azt meg szerintem anyád is tudja, hogy tampont használsz, ennyire kőagyú nem lehet. Meg kell értenie, hogy a "technikai" szüzességedtől függetlenül az a lényeg, hogy fiúval nem feküdtél le.
30n
Figyelj, a szűzhártyád eleve nem ép. Ha csak az ujjaddal önkielégítettél, akkor KIZÁRT h teljesen átszakítottad. Max ha egész kézzel de ezt kétlem. Vannak olyan szűzlányok akiken valamilyen okból a doki nyúl be h megnézze oké e minden. De ettől még nem a doki vette el a szüzességét. A szűzhártya egy nyúlékony dolog, van akinek erősebb edzéskor is átszakad de azért az átlag az h TELJESEN átszakadni csak férfi által fog. Szóval sztem a doki látja azt h mennyire ép és nem problémázik ezen.
De nekem is lenne egy kérdésem. Anyud most mért is akar elvinni? Mert ha szűz vagy és ezt mondod dokinak akkor nem fog megvizsgálni ott hanem hátul. Ha anyud csak ezér visz el, a doki nem fogja megcsinálni csak ha valami komoly oka van (betegség, vmi tünet stb.). Csak úgy kérésre nem nyúlkálnak szűz lányokba.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!