Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek beleegyezne?

Szerintetek beleegyezne?

Figyelt kérdés
Eljött az idő, hogy anyukámmal menjek nőgyógyászati vizsgálatra. (Szüzesség). Én ugyan még nem voltam férfival, de egy éve tamponon élek mert a betét allergiás reakciót vált ki belőlem, és tamponból is nagyméretűt használok mert a kicsitől hamar átázok. a Kérdés az, hogy kb másfél éve önkielégítés közben (ujjazás)megsérthettem a szűzhártyámat, és kicsit vérzett. Ha nincs meg a szűzhártyám, és nem voltam férfival, és elmondom a dokinak megérti és mondja az anyukámnak, hogy épen van? :O
2011. febr. 26. 20:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
ha ebből fog édesanyát problémát csinálni, hát.. nemtudom.. de szerintem eki mondd ezt el inkább, mint nekünk..
2011. febr. 26. 20:18
 2/16 A kérdező kommentje:
Anyukám az lehetetlen egy alak. Ezért kérdeztem meg itt, hogy megértő ilyen téren az orvos, és mondja-e a szülőnek, hogy épen van a lány odalent?
2011. febr. 26. 20:19
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, orvos függő szerintem + sose fogok nőgyógyászhoz menni (legalábbis vizsgálatra biztos nem..) de beszéld meg a dokival.. szerintem megértené..
2011. febr. 26. 20:20
 4/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat :)
2011. febr. 26. 20:20
 5/16 Norb66 ***** válasza:
Orvosfüggő. Ha jófej az orvos akkor persze.
2011. febr. 26. 20:21
 6/16 anonim ***** válasza:
Ha egyedül mész be, és 4 szem közt elmondod a dokinak ezeket, akkor sem közölheti anyukáddal, mivel az orvosi titoktartás ezt írja elő.
2011. febr. 26. 20:21
 7/16 A kérdező kommentje:
Kétszer voltam nála menzesz miatt.. De nem nagyon volt alkalmam megismerni, szóval nem tudom.. De szeretnék anyukámnak is jót meg magamnak neki megnyugvást magamnak meg azt, hogy ne piszkáljon ezzel a dologgal.
2011. febr. 26. 20:22
 8/16 anonim válasza:
100%
Hihetetlen számomra,hogy anyukád nőgyógyászhoz cipel,hogy megtudja szűz vagy-e még.Vagy csak nekem vannak normális szüleim?
2011. febr. 26. 20:25
 9/16 anonim ***** válasza:
Anyukád nem lehet lehetetlen alak, mert akkor a húgom lennél. :P
2011. febr. 26. 20:26
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem fogja elmondani ,ha megkéred max tanácsolja ,hogy vigyázz mert így nem lesz jó vagy mittudom én ,de elvileg nem kéne elmodja ,ha mondod neki ,hogy lehet e ,hogy ne mondja el.Persze lehet nem is történt semmi csak vaklárma:)
2011. febr. 26. 20:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!