Nagyon gáz h ha egy elektromos fogkefével veszítettem el a szüzességemet?
A haverokkal nagyon nagyon bebasztunk és nagy poénnak tűnt, meg az az igazság h ha vki azt mondja h én tuti nem merem akk már azért is megcsinálom. Egy csöppet szégyenlem magam, mert még régen úgy terveztem h a nagy Ő-vel veszítem el, de nem úgy sült el.
:S
Öcsém ti betegek vagytok,de nem kicsit.
Elősszöris maga a kérdező sem veszi komolyan, hiszen, vigyorog rajta, inentől fogva nem kell komolyna veni az egésszet.
Add kettő: Szerintem hát kellemetlen, hogy így történt., de végülis sokközünk nincshozzá, a Te tested, és "szűzhártyád" ami már csak volt.
Add 3 : Az hogy matt részegre leitatadmagad szerintem az a szánalmas, és Jómagam sem szeretem, ha 1 lány csúnyán károg.
Erre nagyon nem lehet mit mondani, Ilyen alkalmad még 1* nem lessz ezt eljátcotad, vagyis szakítotadd, inentől kicsit gondolkozze el, hogy Érdemes volt e inni.
Na Peace
"Nagyon gáz h ha egy elektromos fogkefével veszítettem el a szüzességemet?" - Ez még nem gáz. A gáz az, ha terhes is vagy! xD
"ha vki azt mondja h én tuti nem merem akk már azért is megcsinálom." - Csak úgy szólok, hogy ez nem bátorság. Csupán annyit jelent, hogy könnyedén irányítható, befolyásolható vagy úgy, hogy észre sem veszed!
Bármi amit mondanak hogy nem mered megteszed?
Elég hülye vagy és irányítható tényleg!
tom, h tudnak irányítani, am nem cikiznek vel, volt egy haverom aki nem is emlékezett rá :D
am a barátom is ott volt, és ő pl elsőre azt mondta h ha megteszem szakít velem, de végülis élvezte ő is, és örült is neki h nem ő vette el a szüzességem... :D
úgyhogy minden jól sült el :)
ha igaz.... akkor nagyon szánalmas... föleg hogy igy felvállalod.... remélem anyucinak meg apucinak is ilyen büszkén felvállaltad!
mert majd akkor leszel nagylány! nem akkor ha ilyesmit csinálsz.
a részegségröl meg csak annyit, hogy miért is ne ihatnának a nők? ihatnak. de tudni kéne mi az elég.
19 éves vagyok. imádok bulizni, iszogatni. de ilyet soha nem tennék meg.
1. hülye vagy h mindenre rá lehet venni!
2. tuti nem mersz leszopni!
Amúgy a szüzességre visszatérve:
Elveszítheted 7 évesen is el lehet veszíteni a szüzességedet, de MÉGSEM veszted el a szüzességed...
Például gátugrás közben... Tesiórán...
Szerintem valaki akkor veszíti el a szüzességét ha (normális esetben) egy vele ellentétes nemű !!!EMBERREL!!! közösül!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!