Mit kellett volna tennem?
Figyelt kérdés
fél éve vagyok a barátommal, de már évek óta ismerem
3hónapja pettingelünk. Múltkor, amikor nála aludtam, komolyabb dolgokkal próbálkoztunk. Azt akarta, hogy én legyek felül, de egyszerűen leblokkoltam és nem mertem folytatni, pedig mindketten akartuk. Mit kellett volna tennem? Én még szűz vagyok, nem tudtam hogy folytassam... (én 16L, ő 20)
2011. febr. 19. 17:17
11/12 A kérdező kommentje:
ha pettingnél egyszerre élveztünk el, akkor valószínű, hogy majd szex közben is egyszerre sikerül, vagy ez nem függ össze? :)
2011. febr. 28. 11:47
12/12 anonim válasza:
Hát mond meg neki, hogy mi lenne ha elöször máshogyan próbálnátok meg, és ha úgy sikerül kitágulnod utána már akrobatikázhattok is. De elösször mindenképp ki kell tágítani téged. Nekem az első pár alkalom ezzel telt és utána már jöhetett bárhogy:P Az hogy peting közben egyszerre mentetek el szerintem nem jelenti az hogy akkor is együtt fogtok, de nem tudom, nálunk mindig én megyek el elöbb pár percel:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!