Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit kellett volna tennem?

Mit kellett volna tennem?

Figyelt kérdés

fél éve vagyok a barátommal, de már évek óta ismerem

3hónapja pettingelünk. Múltkor, amikor nála aludtam, komolyabb dolgokkal próbálkoztunk. Azt akarta, hogy én legyek felül, de egyszerűen leblokkoltam és nem mertem folytatni, pedig mindketten akartuk. Mit kellett volna tennem? Én még szűz vagyok, nem tudtam hogy folytassam... (én 16L, ő 20)

2011. febr. 19. 17:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Semmit sem KELL.
2011. febr. 19. 17:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Akarod? Feküdj le vele.

Nem akarod? Ne feküdj le vele.

2011. febr. 19. 17:26
 3/12 A kérdező kommentje:

tudom, hogy semmit sem kell

Szerencsére sikerült egy hihetetlenül türelmes és figyelmes srácot találnom.

A mit kellett volna tennem kérdés arra vonatkozott, hogy hogy kezdjem el? Hogy üljek "az ölébe"? Hogy csináljam úgy, hogy a lehető legkevésbé fájjon. Bár a fájdalom nem érdekel, ha vele lehetek. :)

Honnan tudjam, hogy hova-meddig hatoljon be? Elméletben tudom, de akkor valahogy mégsem sikerült... Miért van ez?

2011. febr. 19. 17:56
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Talán első alkalomkor szűzen nem tőled kellene várni, hogy majd beleülsz... Ez általában elsőre lányoknak nem megy, tanácsosabb, ha a fiú irányít, misszionárius pózban csináljátok.
2011. febr. 19. 18:16
 5/12 A kérdező kommentje:

próbáltuk, de nem sikerült úgy, ezért próbáltuk lovagló pózban...

miért nem sikerülhetett misszionáriusban? :S

2011. febr. 19. 18:18
 6/12 anonim válasza:
100%
Mit értesz az alatt hogy nem sikerült? Nem sikerült elélvezni vagy betenni sem?
2011. febr. 19. 20:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ujjazás volt? Mennyire voltál nedves? Olyan nincs, hogy nem sikerül, hidd el, én extra szűk voltam, előtte még tampon se, addig próbálkoztunk amíg nem sikerült, és nem mondtam, hogy jaj állj, ha pici fájdalom volt, ezt ki kell bírni, ha egyszer szűk vagy megoldhatatlan fájdalom nélkül.

18:16

(de ha bővebben írsz, esetleg tudna az ember érdemben segíteni)

2011. febr. 19. 20:14
 8/12 A kérdező kommentje:

ujjazás volt és elég nedves voltam, csak valamiért nem tudta betenni

a fájdalom nem érdekel, ha vele lehetek :)

mit változtassunk, hogy misszionáriusba be tudja tenni? nem vagyok szűk annyira, ez nem lehetett akadály

2011. febr. 20. 11:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Talán nagyon rágörcsöltél, hogy "jajj menjen be, menjen be" vagy legbelül még sem szeretnéd még, és ezzel nincs is semmi baj. Velem is misszionáriusal kezdte a barátom, és a környezetemben mindenki. A misszionárius a legalkalmasabb a kezdéshez. Ha úgy még nem megy, szerintem máshogy sem fog. De ez csak az én tapasztalatom :)
2011. febr. 20. 21:06
 10/12 A kérdező kommentje:

szerintem nem görcsöltem rá, nem tudom miért nem tudta betenni... de azóta nem is próbálkoztunk

hogy tudnám meggyőzni h ne én legyek felül? :S

2011. febr. 25. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!