Ez tényleg nem normális vagy csak én vagyok ezen kiakadva?
Figyelt kérdés
A héten tudtam meg két barátnőmről,hogy már nem szűzek.Mindketten 13 évesek még.A legjobb barátnőmmel teljesen ki voltunk akadva,én még most sem tudom elhinni.
Én is szoktam maszturbálni,de mégsem veszíteném el ilyen hamar.:O
És az a legdurvább,hogy a fiúk mindig mondták róluk,hogy mekkora k*rvák és tuti,hogy egyik sem szűz,én meg mindig összevesztem velük és a barátnőimet védtem.És..igazuk volt.:S
2011. febr. 19. 11:55
11/12 anonim válasza:
Ha mindkettő 14 alatti, akkor értelemszerűen senkit sem büntetnek meg (a koruk miatt), de ettől függetlenül még bűncselekménynek számít! (Mint ahogy pár éve a 13 éves Maugli is késelt a villamosmegállóban, mégsem tudtak vele semmit sem csinálni a kora miatt).
12/12 anonim válasza:
Dee Ha Kiskoruak a szülöket/gondviselőt büntetkij.. Én Is átéltem ezt régebben barátnömel 3éve mikor kiderült hogy 12 évesen már nemvolt szüz és 13 évesen már 4 pasival eggyütvolt.. Én nagyon ledöbentem:|..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!