Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez tényleg nem normális vagy...

Ez tényleg nem normális vagy csak én vagyok ezen kiakadva?

Figyelt kérdés

A héten tudtam meg két barátnőmről,hogy már nem szűzek.Mindketten 13 évesek még.A legjobb barátnőmmel teljesen ki voltunk akadva,én még most sem tudom elhinni.

Én is szoktam maszturbálni,de mégsem veszíteném el ilyen hamar.:O

És az a legdurvább,hogy a fiúk mindig mondták róluk,hogy mekkora k*rvák és tuti,hogy egyik sem szűz,én meg mindig összevesztem velük és a barátnőimet védtem.És..igazuk volt.:S

2011. febr. 19. 11:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
csalódtál bennük.ezvan.
2011. febr. 19. 11:58
 2/12 A kérdező kommentje:

ja,elfelejtettem.

én 14/L

2011. febr. 19. 11:59
 3/12 anonim ***** válasza:
34%

Attól még senki nem k*rva hogy fiatalabban lefekszik azzal akit szeret. A megcsalt, otthagyott vagy kikosarazott pasik gyakorta k*rvázzák le a lányokat.

Attól még hogy más a szexuális fejlődésetek ők még nem rosszabb emberek. Nekik már lehet nem volt korai. Ez nem egy verseny ahol meg van szabva, hogy pont 15,5 évesen kell lefeküdnöd életed nagy szerelmével különben k*rva vagy vénlány lehetsz csak. Azt hiszem jó lenne elbeszélgetned azokkal a lányokkal, bár ahogy beszélsz róluk kétlem hogy valódi barát lennél.

2011. febr. 19. 12:01
 4/12 anonim ***** válasza:

Igen, ez gáz... Még vagy 3 évet várhattak volna...

Ha te is 13 vagy várj még!

2011. febr. 19. 12:01
 5/12 anonim ***** válasza:

ha a történtek után még mindig jól érzed magad a két lánnyal és élvezed a társaságukat és nem feszengsz mellettük, akkor szard le, hogy már nem szüzek. ha lek*rvázzák őket csak annyit nyögj be, hogy nem k*rvák. azt ennyi.

ha meg már rosszul érzed magad velük, vagy akkorát csalódtál bennük, hogy nem érzed jól magad velük, akkor keress más barátokat.

2011. febr. 19. 12:02
 6/12 anonim ***** válasza:
Lassan ez teljesen normális dolog lesz, és te fogsz kilógni a sorból... De ettől még nem biztos, hogy nekik lesz jobb az életük...
2011. febr. 19. 12:08
 7/12 anonim válasza:
13 évesen jesszusom, csak nem cigányok?
2011. febr. 19. 13:03
 8/12 anonim ***** válasza:

Azért álljunk meg percre! 14 év alatt, még beleegyezéssel SEM lehet lefeküdni senkivel sem, mert bűncselekmény!

"BTK 201. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül, valamint az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét meg nem haladott személlyel fajtalankodik, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

2011. febr. 19. 15:10
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Mint ahogy nem kéne inni 18 alatt. Na kezeket föl, ki nem rúgott be kiskorúként?

Az az egy év azért nem ég és föld, de a törvénybe kellett írni valamit. Az érettséget nem a szülinapon adják át. Van olyan, aki eléggé érett 13 évesen is, és van aki 20 évesen se eléggé.

2011. febr. 19. 15:22
 10/12 anonim ***** válasza:

15:10

Ha mindkettő 14 alatti akkor kit büntetnek meg?

2011. febr. 19. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!