Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Meg szuz vagyok, es meg...

Meg szuz vagyok, es meg szeretnem tudni, hogy meddig dughatom fel az ujjam, hogy ne szakitsam at a szuzhartyamat? Amugy 16/L.

Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 17:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Ameddig meg nem érzed, hogy a szűzhártyádig jutottál.
2011. febr. 14. 17:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Egyébként a szűzhártyán van egy kis nyílás, lehet, hogy azon is átfér az ujjad.
2011. febr. 14. 17:26
 3/10 A kérdező kommentje:
A szuzhartyat lehet erzni?
2011. febr. 14. 17:41
 4/10 anonim ***** válasza:
A 17:26-os vagyok. Ha szétnyitod a puncidat, akkor látod is, nem csak érzed.
2011. febr. 14. 17:46
 5/10 Szűcs Vivike ***** válasza:
Hogyne lehetne érezni. Csak nagyon ritka az olyan szűzhártya, ami igazából már nem is hártya, hanem úgy néz ki, mintha kör alakban kinőtt volna valami "bőrszerűség" a hüvely falán.
2011. febr. 14. 17:51
 6/10 anonim ***** válasza:
fujj, rib@nc...
2011. febr. 14. 19:22
 7/10 anonim válasza:
Ekkora gyökeret!! Már ne is haragudj..
2011. febr. 15. 00:50
 8/10 poiu ***** válasza:

Van tükör a házban? Hány lány lehet ebben a hazában, aki még egyszer sem nézte meg a punciját?

Ha rákapsz a hüvelyi maszturbálásra, előbb-utóbb valószínűleg átszakad. Szerintem az nem gond, de ha őrizni akarod, akkor másként játsz.

2011. febr. 16. 17:41
 9/10 ekeke ***** válasza:

A szűzhártyádra semmi szükséged nincs, az csak egy bőrcafat, egyénfüggő a vastagsága, alakja. Kis lyuk mindenképp van rajta, de sok esetben már szétfoszlik sporttól vagy valami "balesettől".

A szűzességed nem a hártyától függ, hanem hogy voltál-e valakivel úgy, hogy tényleg élvezted és rákaptál, vagy csak begyömöszölte és kész. Vannak olyan nők, akik több pasi után is szűzek lelki értelemben, azaz ugyanolyan tapasztalatlanok és semmi örömüket nem lelik a játékban.

Játssz magaddal ahogy jólesik, fedezd fel, ahogy a tested reagál, ne szégyellj semmit, minden normális, ami élvezetes! Próbálj ki valamire gondolni, érintéseket, mozdulatokat, ujjat, vagy amit mersz:)

2011. márc. 2. 10:22
 10/10 anonim válasza:
sszerintem ne szakids ki újjal sokkal jobb ha a fiú csinálja
2011. márc. 10. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!