Lányok, mit tennétek ha egy fiú felajánlaná a szüzességét nektek?
Figyelt kérdés
Az nem számít hogy ti azok vagytok-e vagy sem.
18/L
2011. febr. 13. 21:59
11/19 anonim válasza:
22:18-nak, az már a te próblémád, hogy olyan szűzzel vagy szűzekkel találkoztál, ugyanis vannak értelmes emberek is nem csak vágjunk bele:) Mindenki szűzen születik ahogy te is és akkor a te szavaddal élve nagyon béna lehettél:) Egy tapasztalatlan is tud érzelmeket bele vinni, ha akar...Az hogy lükék voltak az a te hibád és nem minden szűz ügyetlen:D csak tud:)
12/19 anonim válasza:
A szakirodalom meg elmélet nem gyakorlat!
13/19 anonim válasza:
elküldeném a jó büdös p*csába
14/19 anonim válasza:
" Elmondom a női valtozatát ennek a kérdésnek:
Fiúk, mit tennétek, ha egy lány megkérne, hogy vegyétek el őt feleségül?"
Erre azt mondom, nem hasonlítható össze a kettő, szöges ellentét van ezek közt. Egyik egy jó buli, másik meg csapás :D
15/19 anonim válasza:
Én nem ajánlanám fel a szüzességem, mert nem nekem más kell:P Ha lesz szerelem lesz az:) Engem nem zavar, ha kinevetnek ezért.
16/19 anonim válasza:
az utolso valasz iroja a legertelmesebb, amugy en bitos h nem fogadnam el
18/19 anonim válasza:
nekem kéne valamilyen szintű érzelmi kötödés.,nem feltétlen szerelem,de annyi,hogy letudjak vele feküdni. a másik meg,hogy én utálnám ha én irányítok és nem a fiú...és ebben az esetben neked/nekem kellene... szóval NEM!(kivétel ha úgy néz ki,mint johnny depp ;)
19/19 anonim válasza:
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-15 08:39
az előtted válaszoló vagyok és igen:) honnan tuddtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!