1, Vannak 17 év fölötti lányok, fiúk, akik még szüzek, és hisznek az igazi szerelemben és várnak rá?
vannak, több, mint hinnéd. csak hazudni kell hogy a hangos többségnek megfeleljenek
16:32 nincs ilyen, legfeljebb azt a párt tudod megtalálni aki leginkább illik az aktuális énedhez. nem attól lesz igazi valaki hogy a sors kiválasztotta neked, és csak várni kell, hanem attól, hogy önismeret által fejlszted magad és szerethető leszel, és egy hasonló ember viszont szeret téged, és együtt megpróbáltok az élet gondjait leküzdve boldogan élni. nincs olyan hogy minden ember állandó, és minden kapcsolat ugyanolyan marad örökre. dolgozni kell érte. a szerencse nem tart örökké.
18:24 ez pont az a félelem, ami miatt 14 évesen részegen a wcben kell átesni rajta, meg minden második pasival járni kell, minden nőt meg kell dugni, különben öröké magányosak leszünk, és eljön a világvége.
18:31 egyetértek, és örülök, hogy legalább itt bevallják páran, mert a legtöbb lány kikéri magának, hogy ő élvezné a testi kapcsolatot szerelem nélkül.
21:44 nem égés, csak kellemetlen. neked. mik az igényeid? milyen nőkkel ismerkedtél eddig? szerinted mi a hiba?
07:32 nem azért kell kitartani valami mellett, mert mások is, hanem mert meg vagy győződve a helyességéről, és tudod, mit csinálsz.
17:26 ha te nem vagy szűz, miért ilyen lányt keresel?
08:47 szerintem aki a te korodban szűz, általában szintén csendesebb jellem, és mivel a csendesebb lányok kevesebben vannak, nehéz őket megtalálni, az ilyen fiúk és lányok is egyedül maradnak. hol próbálkoztál?
Én is ilyen vagyok, és nem csókolóztam.
Nagyon rossz látni hogy nincs ilyen lány, és hogy ők szerelem nélkül is csókolóznak bárkivel.
És te csókolóztál már?
Neked milyen fiú lenne, akire azt mondod, hogy érte bármit megtennél, benne megbíznál? Van ideálod?
Miért vagy még szűz?
Ne keseredj el ezért, mert szerintem a kitartásodnak meg lesz a gyümölcse. És ez még nem is sok, mert amiket itt olvastam, vannak mások is.
Ha nem akarsz ilyenekre ide válaszolni, írj egy privátot. Nem nyomulni akarok, csak én is hasonló helyzetben vagyok, tartsunk össze végre, ne csak mindig az legyen, hogy mindenki kinéz minket meg kinevet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!