1, Vannak 17 év fölötti lányok, fiúk, akik még szüzek, és hisznek az igazi szerelemben és várnak rá?
20/F Szűz, nem csókolóztam. Hiszek az igaz szerelemben, de kur.va ritkának tartom...
Üdv.
persze hogy vannak :D csak az 1.t nem vallják be [fiúk :D] a 2.al mindenki dobálódzik random anélkül hogy tudná mit jelent a 3. meg unatkozásból is meg lehet szal nem mérv adó sztem
19F
Hittem benne, de csalodtam s mivel midnig is szingli voltam nem tudom, hogy mit higyek:-?? Csokolozni meg csokoloztam, de keves volt olyan amikor erzelem is vol (valami kicsi erzelem).
19L
Én.
17/f még nem csókolóztam, szűz vagyok. és hiszek benne.
Hiszek benne és várom és azt szeretném, hogy szerelemmel történjen meg. Lett volna már rá alkalmam, csókoloztam is de számomra egy kapcsolat "üres" szerelem nélkül..
L/19
Szűz vagyok, de már megvan az igazi. Tényleg az igazi! Szóval aki netán nem hinne benne, igenis mindenkinek megvan a maga párja! Ki előbb, ki utóbb találja meg. :)
(a szex még várat magára, bár én készen állok)
18/L
19/L vagyok és szűz, és nem,én már nem hiszek az igaziban.
eddig hittem,de már nem tudom mire vártam eddig?!
2.: igen csókolóztam, többször is,de nem szerelemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!