15 éves 183 cm 115 kg (Rendszeresen sportolok) Srác vagyok és egy csajnak se jövök be 37 SZER utasítottak már vissza és elég gáz sztem jó télleg nem vagyok egy szépség de vannak nálam csúnyábbak is szóval csak annyit hogy ez szerintetek miért van?
Hát igen.
15 évesen 50-60 kilónak kéne lenned, nem dupla annyinak :o
na hoppá!
Itt van az első férfi!!! 37? fogd fel úgy, hogy 37-szer volt tököd megpróbálni, és nem sírtál mint a 90%-a a kisgyerekeknek itt, akik még rá sem tudnak nézni egy lányra. ...de hogy a kérdésedre válaszoljak: Legyél vicces, okos, de ne okoskodó! Legyen egy kicsit nemtörődöm a stílusod, mert erre buknak a nők. Színlelj magabiztosságot, ez nagyon fontos, viszont soha se legyél legbelül magabiztos ember, mert az veszélyes. A magabistos ember nem gondolkodik, hanem cselekszik és aki a mai világban nem gondolkodik, az halott jóformán.
Szóval, hajrá és ne add alább a szintet, ne állj le olyanokkal, akik nem is tetszenek csak azért, hogy legyen egy csajod. próbálkozz, csak így tovább. Ez a 37 meg tiszteletreméltó, nem sokan mernek 37 pofont elviselni egymás után, de gondolj arra, hogy majd milyen jó lesz azzal az egy csajjal, aki belédszeret.
G.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!