Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 éves 183 cm 115 kg (Rendsze...

Crusnik kérdése:

15 éves 183 cm 115 kg (Rendszeresen sportolok) Srác vagyok és egy csajnak se jövök be 37 SZER utasítottak már vissza és elég gáz sztem jó télleg nem vagyok egy szépség de vannak nálam csúnyábbak is szóval csak annyit hogy ez szerintetek miért van?

Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 02:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Hát először is a tanulással nincs gond mert 4.6 os lett az átlagom szóval az nem para csak annyi hogy Diszgráfiás vagyok és ezért nem megy az írás ugy hogy azzal nincs gond
2011. febr. 5. 13:43
 12/21 anonim ***** válasza:
én is úgy gondolom csupa plázap*csa szupermodellnél próbálkozol akiknél tényleg nincs esélyed
2011. febr. 5. 16:10
 13/21 anonim ***** válasza:

Hát igen.

15 évesen 50-60 kilónak kéne lenned, nem dupla annyinak :o

2011. febr. 5. 18:58
 14/21 anonim ***** válasza:
mutass magadról képet, így nehéz megmondani
2011. febr. 5. 20:15
 15/21 anonim válasza:

na hoppá!

Itt van az első férfi!!! 37? fogd fel úgy, hogy 37-szer volt tököd megpróbálni, és nem sírtál mint a 90%-a a kisgyerekeknek itt, akik még rá sem tudnak nézni egy lányra. ...de hogy a kérdésedre válaszoljak: Legyél vicces, okos, de ne okoskodó! Legyen egy kicsit nemtörődöm a stílusod, mert erre buknak a nők. Színlelj magabiztosságot, ez nagyon fontos, viszont soha se legyél legbelül magabiztos ember, mert az veszélyes. A magabistos ember nem gondolkodik, hanem cselekszik és aki a mai világban nem gondolkodik, az halott jóformán.

Szóval, hajrá és ne add alább a szintet, ne állj le olyanokkal, akik nem is tetszenek csak azért, hogy legyen egy csajod. próbálkozz, csak így tovább. Ez a 37 meg tiszteletreméltó, nem sokan mernek 37 pofont elviselni egymás után, de gondolj arra, hogy majd milyen jó lesz azzal az egy csajjal, aki belédszeret.

G.

19/F

2011. febr. 5. 22:24
 16/21 A kérdező kommentje:
ö hogy mutassak Képet mert tudnék ha megmondanád
2011. febr. 6. 00:04
 17/21 anonim válasza:
Én 14 évesen egy zsírdisznó voltam, és egy lánynak sem jöttem be. Pontosan 192cm és 120kg voltam. Aztán 2009 nyarán eldöntöttem,hogy lefogyok. Egy év alatt lementem 75kgra, és lettem 196cm. Most konditerembe járok és 85kg vagyok. Most már sok lánynak tetszek, igaz nem vagyok egy rossz képű srác. Szerintem legyél ápolt, jó fej és kedves lányokkal. Ja, és nekem eléggé jó szövegeim vannak, és ez bejön a lányoknak. Ha szeretnél fogyni, akkor írj nekem egy levelet, és elmondom,hogy én hogy fogytam. :)
2011. febr. 6. 11:27
 18/21 anonim ***** válasza:
El vagy hízva, le kellene fogynod. Ilyen egyszerű.. Ja, még valami. A helyesírással sem ártana többet foglalkoznod.
2011. febr. 9. 14:06
 19/21 anonim ***** válasza:
kepfeltoltes.hu erre felmész és még regelni sem kell :)
2011. febr. 9. 21:05
 20/21 Turbocharger ***** válasza:
Lehet h nem vagy csunya, de lehet az a gond h nem vagy jo fej, vagy nem jo a dumad.
2011. febr. 10. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!