15 éves srác vagyok és még szűz vagyok sőt még barátnőm se volt még és szerintem ez gáz és szerintetek?
szerintem az a ciki ha valaki 15 éves kora elött már NEM szűz..de most komolyan,minek kell ennyire sietni??
(szűz!)15
19 éves koromig hazudtam a lányoknak a szüzességemről, mert az osztálytársaim mind átb*sztak. Volt olyan csaj, aki pont azért nem mert velem járni, mert azt hitte, hogy Én már csak akkor vagyok hajlandó kezdeni valakivel, ha mindjárt mehet a full kontakt... Azóta van sikerem a lányoknál, mióta nem görcsölök, és maximálisan magamat tudom adni. Igaz, hogy azóta 3.5 éve élek ugyanabban a kapcsolatban, viszont magukhoz a nőkhöz fűződő viszonyom egész más, mióta be nőt a fejem lágya, és nem foglalkozom mások véleményével. Ezt úgy kell érteni, hogy például nem blokkolok le, ha meg kell dicsérni egy lányt a szépségéért, stb... Mondjuk Én még flörtölni sem nagyon szoktam, de azt azért észre veszi az ember, ha megtetszik a másik nemnek. :)
Amit tanácsolni tudok az az, hogy ezeket az éveket töltsd izgalmas flörtölésekkel, ismerkedj, próbáld megtalálni a saját stílusod. Még manapság is az a normálisabb, ha a fiúk lányok 18 éves koruk után veszítik el, hiába állítanak mást a híradások. A statisztikákat főleg azok a lányok rontják le, akik még a középiskolában komolyabb kapcsolatba bonyolódnak egy jóval idősebb sráccal. De az sem baj. Viszont Ők is belátják később, hogy a minőségi, élvezetes szex inkább a 20-as években kezdődik. Addigra érik meg igazán rá a lélek. Szóval, nem vagy elkésve, az osztálytársaid meg hazudnak. Még az első csók sem késő 18 évesen. Mondjuk nekem általánosban megvolt, de ismerek sok olyat, aki csak a főiskolán egyetemen esett át rajta. Higy nekünk, mi sem vagyunk sokkal öregebbek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!