Crusnik kérdése:
15 éves srác vagyok és még szűz vagyok sőt még barátnőm se volt még és szerintem ez gáz és szerintetek?
Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 00:49
1/13 Panda Péter válasza:
nem az. az, hogy itt ezt megkérdezed, már annál inkább.
2/13 anonim válasza:
Véleményem szerint ez k.rvára nem gáz, és hogy mért ? mert k.rvára 15 éves vagy... Hova sietsz ? Ja és ha az osztály társaid mesélik a kamu történeteiket ne is figyelj oda... Én is pont mostanság hallottam 1et és kiderült hogy a srác kamuzott és leégett a lány előtt:) nade jó8
4/13 A kérdező kommentje:
Az a gáz hogy a Baráti köreb én vagyok az egyetlen aki szűz és akinek barátnője se volt ezért pedig folyton Inzultálnak sőt van 12 éves ismerősöm aki már nem szűz ilyen kilátásoknál azért elég szarul érzem magamat ja és am nem Bence vok
2011. febr. 5. 02:17
5/13 anonim válasza:
Azt hiszem nem éppen a legjobb körökben mozoghatsz.......:/
6/13 anonim válasza:
OMG
és ha volt barátnőjük és már nem szüzek akkor mivan??
menyivel többek annyival hogy nagy fiúnak és nagylánynak érezték magukat 12 évesen mikor lefeküdtek és megtörtént a dolog?!?
ui.:Ez a gáz: [link]
7/13 anonim válasza:
Hú, tök gáz! Ha nem vagy homokos, gyorsan menj el k*rvázni, és inkább veszítsd el vele, mert ez így nagyon gáz!
8/13 anonim válasza:
Ne foglalkozz a többiekkel! Egyáltalán nem gáz!
9/13 anonim válasza:
Hello. Hát szerintem nem gáz. Lány vagyok, és volt egy pár ismerősőm régebben kiknél nem fújtuk fel igy a dolgokat. Az oszitársaiddal meg ne foglalkozz mert lehet hogy ott is van 1-2 de sztem több srác aki még nem látott életében meztelen nőt. De az biztos hogy neked előny lesz az első barátnődnél, pláne ha komolyra fordul, mert a csajnak tetszeni fog hogy ő lesz az első.
10/13 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem gáz. De az a 12 éves ismerősöd már annál inkább :D Na az már gáz. Mondjuk szerintem tuti csak kitalálta. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!