Hogyan kell csinálni? Mire figyeljek oda. Ez NEEEEM a szokásos tini marhaság. Ez komoly kérdés.
A barátnőmmel már fél éve járunk és úgy döntöttünk, h megtesszük.De én szűz vagyok és ő is az.Már 1x-2x próbáltuk, de azt mondta, h nagyon fáj neki és inkább nem tettük meg, de már nagyon szeretnénk.Normális az, h ennyire fáj neki?Én meg még soha nem csináltam.Mire kell ilyenkor nagyon odafigyelni.mind2en 19 évesek vagyunk.
légyszi, csak normális válaszokat
próbálok egy normális választ adni, ha már a többiek nm tudtak:
nagyon sokan csak a testi oldalát közelítik meg, de az igazság ennél távolabbi. leírom sorrendben, mik a fontosak
1 ha egy lány nem tud ellazulni, akkor akármit csinálsz, fájni fog neki.
2 ha egy lány kisebb méretű, akármit csinálhatsz, fájni fog neki (hiába a lányok nagyképű és becsmérlő nevetgélése, előfordul, hogy egy férfinak túl nagy a szerszáma, főleg az első alkalomnál)
3 ha ezek rendben vannak, akkor fontos, hogy rengeteg nedvesség legyen. ha a lánynak ez nincs természetesen, mindegy meddig izgatod. a nyál is igen kevés, tehát itt síkosító is ajánlott (ha ez a probléma).
4 ha még mindig gond van, akkor tágítani kell. ujjakkal, vagy bármi más segédeszközzel.
5 ha még mindig fáj neki, akkor valószínűleg ez neki egyéni eset, bármit csinálsz, fájni fog. itt jön a fantázia: műtét, vagy leitatás, esetleg durva behatolás
többnyire azonban a lazítással és a síkosítással van baj (ami szintén a lazítástól is függ). meg kell kérdezned, mitől fél, van e valami lelki probléma ami zavarja, elég nyugodt és biztonságos e a környzet.
ui: a víz sem rossz ötlet, főleg a meleg víz, ellazítja az izmokat.
remélem nem +1 haszontalan válasz voltam.
Igyekezzünk komolyak maradni.
Szóval ami szerintem fontos, és kell:
1 ha egy lány nem tud ellazulni, akkor akármit csinálsz, fájni fog neki
3 a csajnak nedvesnek kell lenni, nyald ki a puncit, bő nyállal ... ha mégsem elég akkor síkosító kell
4 ujjazd, hogy táguljon a punci
5 minden fentihez nyugis hely, ellazulás, esetleg egy kis piával (csajnak kicsit több)
Ha semmi nem használ, akkor marad a szopatás, igaz attól neki nem lesz jó, de legalább nem marad a cucc a puttonyban.
18:33 vagyok
Wiking
nem a szerzői jogaimat féltem, de ez mire volt jó, hogy ugyanazt leírod, amit mondtam, csak a saját közönséges szvaiddal?
Hali!
Kedves Kérdező!
Nagy vszséggel azért érez fájdalmat a barátnőd, amikor próbálkoztok, mert még ő is szűz, és a szűzhártya nincs átszakadva, emiatt a hüvelybemenete szűkösebb. Ezt a hártyát neked kell majd átszakítanod a merev fütykösöddel, csak ezután fogod tudni rendesen betenni a brédet, (ennek is megvan a maga módja,) és csak ezt követően fogja a bnőd tudni élvezni a dolgot.
Vszleg a barátnőd fél a szűzhártya átszakadásával járó fájdalomtól és az azt esetlegesen követő kisebb kapilláris (hajszáleres) vérzéstől. Éppen ezért, mielőtt újra megpróbálnátok, inkább beszélgessetek erről! Készítsd fel a bnődet az élményre, hozd őt lelkileg extázisba, hogy ez lesz élete egyik "legnagyobb" eseménye! :-o Ez is egyfajta "beavatási szertartás", amellyel a szexuális élet kezdődik meg, ez egy fontos lépés a felnőtté váláshoz. Ha erre előtte már X idővel lelkileg nem készítitek fel egymást, nem várja a pillanatot, hanem fájdalmas nyűgnek éli meg, az számára kellemetlen lesz, és lelkileg senyvedni fog, a szexuális életére pedig rányom6ja a pecsétet, egy bizonyos fokig. Ahhoz tudnám hasonlítani ezt, mintha megerőszakolnának valamit, noha a szándék mégsem negatív. Az akarata ellenére meg nem te7ed be neki, mert azzal csak lelki sérüléseket okozol neki!
Nem tudom, sikeresen megvolt-e már az első aktus azóta, hogy kiírtad ezt a kérdést, de remélem igen, és megoldódott a probléma! Ha mégsem, és még mindig kínlódás-szenvedés van, s nem tudod, hogy kezeld a dolgot úgy, hogy az mindkettőtöknek jó legyen, azt szívesen felajánlom, hogy írj rám bátran >>priviben, és MSN-en/SkyPE-on -- ha címet is adsz hozzá -- segítek megoldani ezt a problémát nektek/köztetek. :-)
Üdv: EE
Na? Fejlemény azóta? :-)
Megvolt a nagy alkalom? ;-)
Naaa, ennek örülök!!! :-D
És mikor estetek át "a nagy tűzkeresztségen"? :-)
Mit csináltál/csináltatok másképp, tehát, mi volt a gond?
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!