Mert van az, h mikor elvettem a baratnom szuzesseget es vartunk es minden klapolt buntudata volt mikor meg tortent a nagy esemeny!?
Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 17:46
11/18 Norb66 válasza:
Akkor miért nem az anyanyelveden kérdezed meg, egy anyanyelvedet használó (magyarul Ukrán) oldalon?
12/18 A kérdező kommentje:
mert ugy gondoltam,h ezen az oldalon ha nem is irok helyesen akor is a kerdesre valo valasz adasal foglalkoznak az emberek es nem szorszalhasogato idiotak irogatnak!nem vagyok a te fajtadra kivancsi!kimelj meg legyszives a nem a targyhoz kapcsolodo megmyilvanulasaidtol!
2011. febr. 1. 18:20
13/18 anonim válasza:
És a te fajtádra kíváncsi valaki itt ?
14/18 Azeriel válasza:
de meno gyerek lettel hirtelen !!!hagyd beken a sracokat.. akkor ne tegyel fel itt keredest ha nem szolhalhatnak meg
nagyon low -.-" XDD
15/18 A kérdező kommentje:
valaszoljanak nyugodtan csak a nacionalista bunkok hadjanak beken mert soha nem a kerdesre valo megfelelo valaszt irjak hanem fitogtatjak az alacsony ertelmi kapacitasukat!
ha a kerdesre valaszt varok akor nem a bunkosagokra vagyok kivancsi!
2011. febr. 1. 18:39
16/18 anonim válasza:
Szerinted mi belelátunk a barátnőd fejébe? Kérdezd meg őt, vagy hívj fel egy jóscsatornát!
18/18 anonim válasza:
18:01-gyel teljesen egyetértek. A sex a házasságba való...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!