Hány évesen, hol és milyen körülmények között vesztettétek el a szüzeségeteket?
Figyelt kérdés
Létszi kort és nemet is írjatok!2011. jan. 30. 15:01
21/26 anonim válasza:
14 évesen, 2 hét után... feküdtünk romantikusan az ágyban (és mivel nem rajongok a romantikáért) benyögtem hogy "basszál meg" xD szerettem a srácot, ő is engem nagyon, és ezen a mondaton enyhén meglepődött szegény:D de nagyon sokáig jártunk utána:)
22/26 anonim válasza:
Nyáron a barátomnál(15évesen).Fél év járás után. Nagyon jó volt:) Nem volt otthon náluk senki,gyertyákat gyújtott. Nagyon gyengéd és figyelmes volt. Azóta is együtt vagyunk:) Nagyon szeretjük egymást.
16/L
23/26 anonim válasza:
16 évesen 4 hónap járás után náluk otthon, nyitott ajtó mellett ( csak be volt hajtva) mert elromlott a zár... ( ciki xd) az apja pedig egy szobával arrébb ... szal sztem eltod képzelni mennyire romantikus élmény lehetett...
17/L
24/26 anonim válasza:
19 évesen, tavaly nyáron egy tanulókocsi hátsó ülésén az oktatóval. :))
25/26 Cinti9701 válasza:
14évesen kádba és hát volt vér nagyon megijedtem és egyböl abba hagytuk rá 2hétre csináltuk 6hónapja együtt vagyunk és imádom <3 2hónap után
26/26 anonim válasza:
15 évesen egy útszéli toy-toy budiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!