Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hazudott a barátnőm?

Hazudott a barátnőm?

Figyelt kérdés

Amikor először szeretkeztünk azt mondta hogy szűz volt. Viszont egyáltalán nem éreztem a szűzhártyáját és nem is vérzett picit sem. Előfordulhat, hogy magától vagy esetleg tampontól átszakad? (Újjazzás, vibrátor nem volt soha tehát attól nem)

Végül is nekem lényegtelen, hogy szűzvolt-e vagy sem, de ha ebbe hazudott, akkor később is fog, és így nem lehet párkapcsolatot kialakítani.

köszi a válaszokat

2011. jan. 30. 14:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miert hazudott volna. Az hogy valaki szuz vagy nem, az nem attol fugg, hogy van szuzhartyaja vagy nincs. Ha a lany sportolt, akkor nagy esellyel nem volt neki.
2011. jan. 30. 14:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben nem hazudnak a lányok. Sokan nem véreznek, mikor elvesztik a szüzességüket és igen, tampontól és sporttolástól is átszakadhat. Az is lehet, hogy neked nincs fogalmad se, hogy hol van a szűzhártya és mit kellett volna érezned. Nyugodtan hidd el, hogy te voltál benne először, mert 99%, hogy így is van.
2011. jan. 30. 14:51
 3/11 anonim ***** válasza:

1. A fiúk behatoláskor nem érezhetik a szűzhártyát, csak azt, hogy szűkebb, mint egy nem szűz lány.

2.Nem mindenkinek fáj vagy vérzik.

3.Igen átszakadhatott mástól is pl. megerőltető sporttól(spárga)

4.Jó kapcsolatnak néztek elébe, ha nem hiszel a barátnődnek. Bízhatnál benne, hiszem ő is bízott benned, azzal, hogy neked adta a szüzességét!

2011. jan. 30. 14:54
 4/11 A kérdező kommentje:
igazatok van, én vagyok a f@sz hogy nem bízok benne, mondjuk sportolni nem sportolt, és újjaztam is szex előtt és elég tág volt. Persze, nekem is bíznom kéne de azt az előzményt nem írtam le hogy, előtte volt egy pasija akivel csak pettingelt. Ezért aggódok
2011. jan. 30. 15:01
 5/11 A kérdező kommentje:

ja igen és azt mondta csak olyan petting volt, hogy csag simogatta a punciát semmi több, de tudja néha csavargatni a dolgokat.

Lehet hogy túlzásba viszem, de ha nem érdekelne, és nem törődnék vele, akkor meg az lenne, nem szeretem annyira, hogy odafigyeljek rá

2011. jan. 30. 15:05
 6/11 anonim ***** válasza:

Ez nem törődés, hanem bizalmatlankodás és féltékenykedés. Ha bevallotta, hogy pettingeltek, akkor szerinted nem vallotta volna be, hogy lefeküdt vele? Mi értelme lett volna hazudnia? Te gondolom nem csak szűz lányokkal kezdesz...

A hüvely "tágassága" pedig egyéni. Örülj, hogy sikerült annyira felizgatnod, hogy megfelelően kitágult. Vagy az lett volna a jobb, ha ott szenved alattad szerencsétlen?

Pontosan mit értesz a "csavargatások" alatt? Mégis miben hazudott még neked? Ha ennyire nem bízol benne, akkor hagyjátok ezt a kapcsolatot, mert csak szenvedni fogtok a későbbiekben is bizalmatlanságod miatt.

2011. jan. 30. 15:31
 7/11 anonim ***** válasza:

egyik haveromnak volt egy csaja amelyik azthazudta hogy szűz... később bevallotta neki hogy nem is volt az... csak szórakozott...

szegény srác amugy kifogja a hülye csajokat... másik barátnője egyik pillanatrol a másikra dobta msn n, ugy hogy előtte héten még igy szeretlek ugy szeretlek volt...

2011. jan. 30. 15:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy a te havorod így járt, a kérdezőnek még lehet normális a barátnője. Ne tápláld még te is a kétségeit! Ahogy hazugsággal, úgy bizalmatlansággal se lehet párkapcsolatot kialakítani!
2011. jan. 30. 17:12
 9/11 anonim válasza:

Fúú most miért bántjátok a srácot!!?

azért tette fell a kérdést h válaszoljunk rá nem azért h lebaszuk !!

2011. jan. 30. 18:16
 10/11 A kérdező kommentje:

"Ez nem törődés, hanem bizalmatlankodás és féltékenykedés."

Hogyan lennék olyan emberre féltékeny aki azelőtt kavart a barátnőmmel mielőtt velem összejött volna???????

Nem megcsalásról van itt szó!!!!

2011. jan. 30. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!