Hogyha elveszitem a szűzességemet menyi ideig vérzek, és az külsőleg az arcon vagy valahol észre lehet-e venni, látszik-e?
Az arcodon 6 méter széles mosoly fog látszani 3 hétig!
...talán még várhatnál egy kicsit az alkalommal, nem gondolod? Ja: és a védekezést sem felejted el, ugye? Tudod egyáltalán, hogy mi az?
Ha még attól is félsz, hogy mi lesz, ha észreveszik rajtad - akkor nem fogod élvezni, az szinte biztos.
Nem kéne még várnod ezzel?
mennyi ideig vérzel? jó esetben havonta egyszer ;)
az homlokodon megjelenik az a 'just fucked' felirat, ja és a személyidbe útlevélbe és minden egyéb okiratodba bekerül hogy te már szexuáltál
továbbá megjelenik az arcodon egy széles mosoly amit nem tudsz levakarni magadról, mert vagy szeretkeztél, vagy betéptél mint a szemét, vagy más illegális szerrel éltél, vagycsak szimplán be vagy rúgva :D
Heh, a "just fucked"-ből még ihletet kaptam ;)
Szóval ahogy mész az utcán összefűzött kozervdobozokat fogsz magad után húzni, amik csörögnek, ahogy mész.
ez egyén függő...nekem nem is vérzett. ha vérzik akkor is max is napig, és csak pecsételve,azaz nem úgy mintha menstruálnál, hanem icipicit, és néha néha.
a legtöbb esetben az aktus közben vérzik, de az is csak picit, utána meg már nem.
küldő jele az nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!