Egy 16-17 éves lány milyen fiúval veszítené el szívesebben? Szűzzel, vagy olyan fiúval akinek a lány lenne az első?
Mi a jobb ?
Ha már benne van a fiú az ipraban és úgy vagy,ha kicsit bénáznak,de együtt vannak meg egymásnak ?
23:25 vagyok
Ezt azért nem mondtam volna mert én nem csak a "vadmacska" külsejő lányokat szeretem és attól h a volt bnőm jól nézett ki ő sem volt ilyen típus csak félreismertem ennyi.
13:36-os:
Semmi köze a felizgulásnak, ahhoz, hogy kezdő-e az illető vagy sem. Nem attól fogsz beindulni rá, hogy tapasztalt, ha nem mert szereted, tetszik neked, kívánod. Ha ez meg van, akkor már alapból könnyű benedvesedned szerintem... -_-'
Ha egy 16-17 éves lány nem szűz, akkor
vagy komoly kapcsolata van és boldogan él, míg meg nem hal
vagy most épp nincs pasija, de attól még lehet normális
vagy egy rohadt nagy ribanc.
És vannak egy csomóan, akik szüzek ilyenkor, csak nem tűnnek fel, mert a fiúk mindig a plasztikcica kinézetű lányokat veszik észre, akik pár éven belül kiégnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!