Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy 16-17 éves lány milyen...

Egy 16-17 éves lány milyen fiúval veszítené el szívesebben? Szűzzel, vagy olyan fiúval akinek a lány lenne az első?

Figyelt kérdés

Mi a jobb ?

Ha már benne van a fiú az ipraban és úgy vagy,ha kicsit bénáznak,de együtt vannak meg egymásnak ?

2011. jan. 21. 20:00
1 2 3
 21/26 ezvan:D válasza:
áhh már ugy beszéltek a csajokról mint a tárgyakról..azért vegyetek már vissza...ne általánosítsatok...amugy meg van még pár rendes lány...csak ti a "vadmacska,sexy külső mindenbe bent van" lányokat nézitek meg,jöttek vele össze..utána meg lehet panaszkodni..
2011. jan. 23. 00:33
 22/26 anonim ***** válasza:

23:25 vagyok

Ezt azért nem mondtam volna mert én nem csak a "vadmacska" külsejő lányokat szeretem és attól h a volt bnőm jól nézett ki ő sem volt ilyen típus csak félreismertem ennyi.

2011. jan. 23. 00:52
 23/26 anonim ***** válasza:
23:05 voltam előbb bocsi.
2011. jan. 23. 00:53
 24/26 anonim válasza:
vannak még akik 18 évesen is szüzek, nem ribancok, és még helyesek is.
2011. jan. 23. 16:10
 25/26 anonim ***** válasza:

13:36-os:

Semmi köze a felizgulásnak, ahhoz, hogy kezdő-e az illető vagy sem. Nem attól fogsz beindulni rá, hogy tapasztalt, ha nem mert szereted, tetszik neked, kívánod. Ha ez meg van, akkor már alapból könnyű benedvesedned szerintem... -_-'

2011. jan. 23. 18:49
 26/26 anonim ***** válasza:

Ha egy 16-17 éves lány nem szűz, akkor

vagy komoly kapcsolata van és boldogan él, míg meg nem hal

vagy most épp nincs pasija, de attól még lehet normális

vagy egy rohadt nagy ribanc.

És vannak egy csomóan, akik szüzek ilyenkor, csak nem tűnnek fel, mert a fiúk mindig a plasztikcica kinézetű lányokat veszik észre, akik pár éven belül kiégnek.

2011. jan. 28. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!