Megtegyem vagy ne? Van egy barátom akivel nagyon jól megvagyunk.5 hónapja, hogy együtt vagyunk és nagyon szeretem és ő is szeret engem. Viszont 5 hónap azért már nem olyan kevés idő ezért érthető is, hogy nagyon megkívántuk már egymást.
Megértem a félelmeidet, mert nekem is ugyanezek a kérdések kavarogtak a szüzességem elvesztése előtt a fejemben, pedig én már 21 éves voltam... :)
A gumi kiszakadásától ne félj, annyira kicsi ennek az esélye, hogy csak akkor kell elkezdeni aggódni, ha megtörtént - akkor meg ott a 72 órás tabletta. Arra figyeljetek, hogy rendeltetésszerűen használjátok, vigyázzatok hogy a csomagolás kibontásánál ne sérüljön, és ne húzzatok fel egyszerre kettőt, mert akkor nagyobb eséllyel szakad ki.
A fájdalomról - igen, könnyen előfordulhat, hogy fájni fog. De hát egyszer túl kell esni rajta, nem? :) Akármikor lenne az első alkalom, mindig félnél ettől előtte, de hát azt gondolom te sem szeretnéd, hogy örök életedre így maradj. :) Szóval egyszer meg kell tenni, lehet hogy kellemetlen lesz, de az is lehet, hogy fájni sem fog!
Nekem fájt, de csak kb 5 másodpercig, utána nem volt rossz. ;) Annyit meg bőven ki lehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!