Mennyi idő után feküdtetek le a barátotottal?
Figyelt kérdés
17/L és 3 hete vagyunk együtt.2011. jan. 13. 17:51
1/13 anonim válasza:
Változó volt, de minimum egy hónap.
3/13 anonim válasza:
Rögtön az első randin. De nem voltunk teljesen idegenek, már ismertük egymást pár hónapja, csak akkor még nem jártunk.
5/13 anonim válasza:
elsővel másfél év.
mostanival másfél-2két hónap kb.
6/13 anonim válasza:
Én előbb feküdtem le bnőmmel, majd csak utána jöttünk össze. XD Az gáz? :D
Sok kaland után vele volt a legjobb, és vele olyan volt az egész amit előtte csak kapcsolatban éltem át. Ezek után egyértelmű volt h ő tényleg kell nekem. Csak azért írtam h lássátok, van ilyen is. Ennek már 1éve, és pont annyira szeretjük 1mást mint mikor összejöttünk. :) 1 kaland is sülhet el jól. :P
7/13 anonim válasza:
20 évesen 2 hét után majd 8 hónapig jártunk
8/13 anonim válasza:
Én pár hónapja vesztettem el. :) 1 éve ismertuk egymást de csak 3 hete jártunk :$. nem bántam meg, mert szerelembol tortént. :) még mindig egyutt vagyunk és remélem sokáig is egyutt leszunk. :)
9/13 anonim válasza:
Huhh... nekem volt egy pár barátom. De átlagban 2-4hét után. Változó...
20/L
10/13 anonim válasza:
2 hónap útán...de azóta is együtt vagyunk lassan 2.dik éve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!