Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tényleg gáz? Segéd vagy...

Tényleg gáz? Segéd vagy helyettesítő eszköz?

Figyelt kérdés
Miért hiszi a legtöbb férfi azt, hogy ha egy nő vibrátort akar, akkor nem elég neki a férfi??? 4 éve vagyok együtt a párommal, 2 éve házasok vagyunk...úgy gondoltam felvetem én is ezt a "vibrátor témát", mert olyanok vagyunk, mint a 20 éves házasok...Egyhangúak az együttléteink...De ő erre kapásból úgy reagált, hogy biztos nem elég nekem... :S
2011. jan. 11. 17:27
 1/7 anonim ***** válasza:

"Miért hiszi a legtöbb férfi azt, hogy ha egy nő vibrátort akar, akkor nem elég neki a férfi???

...

Egyhangúak az együttléteink

...

úgy gondoltam felvetem"

Te olvasod is amit írsz? Te TÉNYLEG azért akarod használni a vibrátort hogy "kipótold" azt, amit a párod egyhangúan csinál veled, tehát tényleg nem elég neked!

A szexuális együttlét színesebbé tétele nem ott kezdődik hogy fogsz egy vibrátort, kismillió féle szexpraktika van amihez a testeden kívül másra nincs szükség!

2011. jan. 11. 17:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, olvasom... Én nem a férjem pótlására kívánom használni...Sztem ha vkit majdnem 1 órán keresztül csak kényesztetnek, annak nem kell senkit és semmit pótolni! A vibrátor meg egy új dolog lenne...de ugyanilyen új dolgok lennének a gésa golyók, pénisz gyűrű, ilyesmi...
2011. jan. 11. 17:35
 3/7 anonim válasza:
Ha jól értem, akkor hosszabb előjátékot, kényeztetést szeretnél, mondjuk 1 órásat? Akkor őszintén beszélj erről a férjeddel. Hogy neked a hosszabb és gyengédebb izgatás a nyerő. Akkor nem kéne segédeszköz sem, hogy feldobjátok a dolgokat.
2011. jan. 11. 17:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Nos, ebben az esetben a péniszgyűrűt ajánlanám elsősorban. Azt könnyebb rávenni a férfira hogy használja, mert az neki is jó. Aztán ha belátja, hogy tényleg izgalmasabb így a szex, jöhet a többi.

A vibrátor eléggé mélyvíz lehetett szegénynek.

2011. jan. 11. 17:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyjából azt szeretném, amit leírtál kedves utolsó... csak hogy kézzel-szájjal a nagyjából 1 órás izgatás, kényesztetés megvan, csak szeretnék mellé vmi újat... ennyi az egész...
2011. jan. 11. 17:44
 6/7 anonim válasza:
nemgáz.miért lenne?amikor én megvettem az első kis játékszeremet a barátom nem nehezményezte a dolgot hanem őis kipróbálta és szereti.indul a kisvonat beszállás 25F
2011. jan. 13. 05:31
 7/7 anonim válasza:

Szerintem tök jó ötlet a vibrátor. Nekem is van, egyedül szinte soha nem használom, csak ha a párommal együtt vagyunk. Kiegészítő eszköz, amivel tök jól fel lehet dobni az együttléteket. Nem "féltékeny" rá. :))

Az a baj, hogy sok prűd ember van, akiknek a szex abból áll, hogy szétteszik a lábukat, töcskölik őket aztán amint elélveztek, vége is.

2011. jan. 18. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!