Tényleg gáz? Segéd vagy helyettesítő eszköz?
"Miért hiszi a legtöbb férfi azt, hogy ha egy nő vibrátort akar, akkor nem elég neki a férfi???
...
Egyhangúak az együttléteink
...
úgy gondoltam felvetem"
Te olvasod is amit írsz? Te TÉNYLEG azért akarod használni a vibrátort hogy "kipótold" azt, amit a párod egyhangúan csinál veled, tehát tényleg nem elég neked!
A szexuális együttlét színesebbé tétele nem ott kezdődik hogy fogsz egy vibrátort, kismillió féle szexpraktika van amihez a testeden kívül másra nincs szükség!
Nos, ebben az esetben a péniszgyűrűt ajánlanám elsősorban. Azt könnyebb rávenni a férfira hogy használja, mert az neki is jó. Aztán ha belátja, hogy tényleg izgalmasabb így a szex, jöhet a többi.
A vibrátor eléggé mélyvíz lehetett szegénynek.
Szerintem tök jó ötlet a vibrátor. Nekem is van, egyedül szinte soha nem használom, csak ha a párommal együtt vagyunk. Kiegészítő eszköz, amivel tök jól fel lehet dobni az együttléteket. Nem "féltékeny" rá. :))
Az a baj, hogy sok prűd ember van, akiknek a szex abból áll, hogy szétteszik a lábukat, töcskölik őket aztán amint elélveztek, vége is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!