A 17/l eves unokatestveremer akarom meghuzni mit szoltok?
1. tanulj meg helyesen írni -.-" ettől cseppet sem vagy lazább, vagy menőbb...
2. talán csak azért írtad ki, hogy sok hozzászólás legyen, hogy mennyire nem jó/jó dolog lehet, stb., és te meg vigyorogsz a markodba, hogy ohyeah, mennyi komment
3. szánalmas egyáltalán a kérdés is, amit feltettél, ez csak az intelligenciádról ad tanúbizonyságot...
te beteg vagy
17/L
1.angol a windowsom es nem alitottam be magyar karaktereket,meg siettem is...
es nem azert irtam ki hogy:'sok hozzászólás legyen, hogy mennyire nem jó/jó dolog lehet, stb., és te meg vigyorogsz a markodba, hogy ohyeah, mennyi komment'honnan veszed ezt??
Ahogy meg latom eleg megosztottak a velemenyek:)ja es nagybatyam lanya
Szerintem beteges. Aki azt írta hogy nem az, de mi van ha megtudja a család, meg a rokonság, az is beteges. Ha azt mondja, hogy egyáltalán nem gáz, akkor miért kell félni, hogy kiderül a család előtt? Undorító Valamelyik szülőd testvérének a gyereke. Mi lenne ha majd a te gyereked csinálná a tesód gyerekével?!
Barom
hát nézd, lehet hogy hülyeségnek szántad, lehet hogy nem. én csókolóztam unokatesómmal mer egymásbaszerettünk, pedig nem akartuk, de így alakult. azóta szerencsére túl vagyunk rajta. és nem feküdnék le vele... és akkor se tettem volna meg.
de te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!