Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A 17/l eves unokatestveremer...

^^Kadar^^ kérdése:

A 17/l eves unokatestveremer akarom meghuzni mit szoltok?

Figyelt kérdés
20/f vagyok kozelebrol meghuzom a kiscsajt mar nem birom es o is benne lenne szerintem.A velemenyetekre vagyok kivancsi:D ja es meg szuz
2011. jan. 10. 16:02
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
76%

1. tanulj meg helyesen írni -.-" ettől cseppet sem vagy lazább, vagy menőbb...

2. talán csak azért írtad ki, hogy sok hozzászólás legyen, hogy mennyire nem jó/jó dolog lehet, stb., és te meg vigyorogsz a markodba, hogy ohyeah, mennyi komment

3. szánalmas egyáltalán a kérdés is, amit feltettél, ez csak az intelligenciádról ad tanúbizonyságot...

te beteg vagy

17/L

2011. jan. 10. 16:39
 12/25 A kérdező kommentje:

1.angol a windowsom es nem alitottam be magyar karaktereket,meg siettem is...

es nem azert irtam ki hogy:'sok hozzászólás legyen, hogy mennyire nem jó/jó dolog lehet, stb., és te meg vigyorogsz a markodba, hogy ohyeah, mennyi komment'honnan veszed ezt??

Ahogy meg latom eleg megosztottak a velemenyek:)ja es nagybatyam lanya

2011. jan. 10. 16:53
 13/25 anonim válasza:
25%
Fuckold meg!!!!!!
2011. jan. 10. 17:31
 14/25 anonim ***** válasza:
95%
Meglátásom szerint kellőképpen keskeny az agyi kaacitásod, ha ilyen jut eszedbe... Ennyi erővel az unokaöcsédet is lehetne...
2011. jan. 10. 18:10
 15/25 anonim válasza:
100%

Szerintem beteges. Aki azt írta hogy nem az, de mi van ha megtudja a család, meg a rokonság, az is beteges. Ha azt mondja, hogy egyáltalán nem gáz, akkor miért kell félni, hogy kiderül a család előtt? Undorító Valamelyik szülőd testvérének a gyereke. Mi lenne ha majd a te gyereked csinálná a tesód gyerekével?!

Barom

2011. jan. 10. 18:41
 16/25 anonim ***** válasza:
36%
Fuck Yeah
2011. jan. 10. 19:12
 17/25 anonim válasza:
82%
hát csak gratulálni tudok az épp elmének.. tök jó h ennyi szabad időtök van b.sszameg :) (H) -.-
2011. jan. 10. 21:52
 18/25 fegyvernepper ***** válasza:
b@zd meg oszt kész...
2011. jan. 10. 22:43
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

hát nézd, lehet hogy hülyeségnek szántad, lehet hogy nem. én csókolóztam unokatesómmal mer egymásbaszerettünk, pedig nem akartuk, de így alakult. azóta szerencsére túl vagyunk rajta. és nem feküdnék le vele... és akkor se tettem volna meg.

de te tudod...

2011. jan. 10. 22:49
 20/25 anonim ***** válasza:
Én már tesómmal is dugtam :D
2011. jan. 13. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!