^^Kadar^^ kérdése:
A 17/l eves unokatestveremer akarom meghuzni mit szoltok?
Figyelt kérdés
20/f vagyok kozelebrol meghuzom a kiscsajt mar nem birom es o is benne lenne szerintem.A velemenyetekre vagyok kivancsi:D ja es meg szuz2011. jan. 10. 16:02
1/25 anonim válasza:
Anyátok tudja? Te beteg vagy.
Sajnos egyébként már Magyarországon a házasság is megengedett unokatestvérek között. Így beleszólásunk nincs.
3/25 Kriszti83 válasza:
Szóval a vérszerinti rokonod? Normális vagy??
4/25 anonim válasza:
ha 1000% hogy nem jönnek rá akkor semmi akadálya
5/25 anonim válasza:
Mit szólok? Azt hogy FAKE. Ha esetleg tévednék, akkor meg te vagy FAIL.
6/25 anonim válasza:
Most komolyan, szerintem egyáltalán nem beteges.. Nem vagyok egy perverz állat, de ha bejöttök egymásnak, és óvszerrel védekeztek, miért ne?! viszont később elég kellemetlen lehet.. és mi van akkor, ha beléd zúg? vagy te belé? és elmondja mindenkinek hogy együtt voltatok?:D vagy a kellemetlen csend a családi összejöveteleken? belegondoltál? :DDDDDDD
7/25 anonim válasza:
Csak én vettem észre, hogy aki ilyen és ehhez hasonló témában ír ki kérdést, annak a helyesírása egy csöppet "alulfejlett"?
Ezek után szerintem érdemes elgondolkodni rajta, hogy milyen embernek jut eszébe az ilyen.
9/25 anonim válasza:
Az sem mindegy hogy hányad unokatestvére, vagy hogy mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!