Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 19 éves leszek ebben a hónapba...

19 éves leszek ebben a hónapban, és még szűz. Ez normális?

Figyelt kérdés

Rendes párkapcsolatom sem volt még soha,mert vagy leakartak fektetni nagyon hamar ,vagy aki nekem tetszett,annak én nem tetszettem.

Ha ez segít: 170 centi vagyok, 60 kiló alatti,hosszú,nem festett fekete hajú.

Vajon mi lehet a baj,mert én már kezdek aggódni...

Köszi előre is az értelmes válaszokat!

2011. jan. 9. 15:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
86%
A titok nyitja hogy te ne érezd magad emiatt cikinek, én fiú vagyok és 24 évesen vesztettem el úgy teljes értelmében, nekem is durva volt hogy addig nem és kicsit vissza is tartott, most 26 vagyok.
2011. jan. 9. 21:03
 12/30 anonim ***** válasza:
68%

a 27 éves szüzet, sajnálom én már most depressziós vagyok hogy sose lesz bnőm x( Pedig jóképű vagyok, csak kicsit hülye :D

F17

2011. jan. 9. 22:13
 13/30 anonim ***** válasza:
60%
23 éves koromig nekem sem volt senki, mondjuk most egy év óta megint nincs és újra nagyon magamba is fordultam emiatt.
2011. jan. 9. 22:15
 14/30 dandyboy92 válasza:
88%

Ahogy olvastam a soraidat teljesen magamra találtam.

Én is hasonló cipőben járok,csak annyi a különbség,hogy srác vagyok.

Véletlenek márpedig vannak,de komoly,hogy én is 19 leszek ebben a hónapban és hát igen én is szűz vagyok.

Eddig nekem sem volt rendes párkapcsolatom, nem azért mert olyan ronda lennék,hogy csak bottal mernek hozzámérni az emberek,hanem nekem is hasonló dolgok: akinek én tetszem az nekem nem és fordítva...Lehetőségem lett volna egyéjszakás kalandokra,de nem,úgy gondolom egy első éjszakát olyan lánnyal kellene eltöltenem, akit már régóta ismerek, megbízok benne és nem utolsó sorban szeretem.

Amúgy én 180 cm vagyok és 73 kiló mondhatni sportos testalkat és barna haj.

Elvileg külsőmmel semmi gond nincs...szóval bennem is felvetődött a kérdés,hogy mi lehet a gond?!

És arra jöttem rá,hogy felesleges ilyen dolgokon gondolkozni, nincs értelme azon rágódni,hogy miért vagy/vagyok még szűz. Szerintem mindennek eljön az ideje így annak a bizonyos első éjszakának is. Most azért mert valaki még szűz és 19 éves,nem kell odadnia magát bárkinek csak azért,hogy többé ne legyen már az.

Ha rám hallgatsz felesleges aggódnod ezen és szerintem ettől még minden rendben van veled.:)

Remélem értelmes volt a válaszom és nem voltam túl csöpögős:$.

2011. jan. 10. 01:31
 15/30 anonim ***** válasza:
88%

aha. ez a normális, nem az hogy 14 évesen lefekszel valakivel akit 2 hónapja se ismersz.

nemaztmondom hogy tartogatni kell, de nem csak azér kefélni hogy már ne legyél szűz...

sok korombeli fiutársam örülne egy szűz barátnőnek, persze akik szintén szüzek még, mint énis

21/f

2011. jan. 10. 02:29
 16/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a lelkesítést, különösképp az utolsó válaszolónak! ;)
2011. jan. 10. 11:37
 17/30 Kriszti83 ***** válasza:
86%
Normális, egyáltalán nem baj, hogy nem feküdtél le csak azért valakivel, hogy ne legyél szűz.
2011. jan. 10. 16:28
 18/30 anonim ***** válasza:
80%

Én is szűz vagyok még. Sokszor gondolkoztam ugyanezeken a dolgokon. Nekem se volt még normális kapcsolatom, csak 1, ami kb 3 hetes volt, és az alatt is párszor találkoztunk. Nem vagyok bányarém, sőt, sokan mondják, hogy szép vagyok, de valahogy mégsem jön össze. Lehet az is benne van a pakliban, hogy kicsit válogatós vagyok, de hát nem feküdhetek le az első sráccal, aki az utamba kerül. Szóval megértelek, mert, egy cipőben járunk. Vicces, mert még a magasság meg a kiló is majdnem megegyezik:D

Na de nem gáz szerintem. És ilyenkor derül ki, amikor írnak hozzászólásokat mások is, hogy nem vagyunk egyedül. Sokan vannak még így, akik keresik az igazit, csak valahogy még nem sikerült. Egyszer eljön a mi "időnk" is, és jön egy normális srác. Legalábbis reménykedem benne:D

19/L

2011. jan. 10. 18:27
 19/30 A kérdező kommentje:

Én is ebben reménykedem! :)

Köszönöm a kedves szavakat. :)

2011. jan. 10. 19:26
 20/30 anonim ***** válasza:

Nem mindegy az sem, hogy milyen fiúk tetszenek neked. Vannak visszafogottabb, csendesebb srácok is, csak azokat nem veszitek észre. Ha ez rád nem érvényes, akkor elnézést.

A leírtak alapján nem lehetsz olyan csúnya lány, vagyis biztos bőven akad jelentkező, neked csak meg kell találnod közülük a megfelelőt.

2011. jan. 13. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!