Átlagban Az Emberek Mikor Vesztik el a Szüzességüket?
Első szeretkezés alkalmával =)
Amúgy szerintem 18 alatt van az átlag életkor, mind fiúknál, mind lányoknál. Sőt, már azt is eltudom képzelni, hogy a lányoknál alacsonyabb ez az átlag életkor.
Miért írsz minden szót nagy kezdőbetűvel? Élég idegesítő szokás...
Amúgy sztem is 18 alatt van. Mondjuk én éppen 18 voltam.
Az csak egy szűk átlag. Igazából leginkább a fiatalság körében kellene egy felmérést készíteni, ha viszonylag reprezentatív statisztikát szeretnénk kapni. Mindezt lehetőleg név nélkül, mert "megszaporodna a szüzet száma" ha névvel történne :D. Az is más kérdés, hogy kiktől várjuk a választ. Szerintem különbség van a mai és az ötven évvel ez előtti fiatalság között :). Persze, lehet, hogy tévedek, és csak azt mutatják, milyen prűdek. ^^
Nos aki elég elhivatottságot érez magában, készítsen egy felmérést :)
Az átlag szerintem 16 körül van. A gimnáziumi osztályomnál ilyen volt az arány :
-29 volt az osztálylétszám, Ebből 23 lány
-8 lány eleve úgy jött a gimnáziumba, hogy nem szűz (14 év alatt)
-3.-ig (16 éves korig) kb. 20 ember volt nem szűz
-Érettséginél már csak 2 ember volt szűz
Az egész iskolában kb. ilyen volt az arány, pedig nem jártam lezüllött helyre. Itt az egyetemen alig találni olyat, aki szűz. Szóval szerintem a nagy átlag olyan 16-nál van. Jómagam a 16. születésnapom előtt veszítettem el egy nappal (több hónapos kapcsolat jóvoltából, azóta is együtt vagyunk :) )
19/L
Annó nálunk is a 15-17 év volt az átlag, persze akadt aki 14 évesen vesztette el, de ők többsége megbánta.Aki pedig ennél is korábban, azt a háta mögött elhordták...
Én majdnem 17 voltam és egy 9 hónapos kapcsolat volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!