Fiuk/Lanyok! Milyen erzes elvesziteni a szuzessegedet? Irjatok nemet es kort is legyszi!
Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 13:58
21/23 anonim válasza:
12-01 08:37
egyetértek veled én is így látom és éltem meg, szintén egy számomra közömbös, bár külsőre szexi, szép lánnyal vesztettem el, de mivel csak szexről szólt a dolog így nem is volt olyan nagy szám az egész, végre nem vagyok szűz és csodás élményben volt részem legalább egyszer, ha már többször nem is az életemben, azóta se lett se barátnőm, se több szex, de legalább már szűz nem vagyok
21/F
22/23 anonim válasza:
14 eves volt es mielott ribancoznatok 3 honap utan fekudtem le vele es 2 evig egyutt voltunk :)
szoval nekem egyaltalan nem fajt viszont nem is elveztem :S 1 oran at tartott.
a masodik mar nagyon jovolt es egyre jobb lett :)
23/23 Brunetzikka válasza:
Legelobb mikor betette nem birtam kivette... masodjara mikor berakta mar turtem ... negyedjere mar jo volt ... es otodjere mar szinten nagyon jo volt ... Ez volt az elso alkalmam hidd el nagyon sok mult a pasimon is :X verezni is alig eszrevehetoen verztem szoval jo volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!