Fiuk/Lanyok! Milyen erzes elvesziteni a szuzessegedet? Irjatok nemet es kort is legyszi!
Hú de kiváncsi vagy!
Ez sok mindentől függ.
Ha nagyon szerelmes vagy, akkor minden adott a közösüléshez és van aki észre sem veszi, hogy fájt, pedig egy kicsit fáj, mivel elszakad a szűzhártyád.
Ha lány vagy akkor a hüvelynyílás körül, ha fiú, akkor a pénisz alatt, hátul hosszába.
Mind a kettő vérzik is, van akinek kevésbé, de van akinek nagyon.
Különben' tudsz már palacsintát sütni?
Mert utána nagyon megéhezel.
"Kedves" utolsó!
Igen Te aki elöttem írtál ide...
Muszály kimondanom ami a reagod olvasása közben eszembe jutott. Figyelj nagyon!
BUNKÓ!
Érsd meg, és gondolkozz el azon mit rontottál el, hátha jobb emberré válsz.
15-ösnek
A fiúknak nincs szűzhártyájuk, náluk nem szakad el semmi, nem is vérzik semmi.
Szerintem te a fitymafékre gondolsz, de az sem szakad el, ha elszakad az nem normális. Ha valakinek rövidebb, akkor elszakadhat és orvoshoz is fordulhat utána. De a fiúknál nem változik semmi ha szűz, ha nem szűz már.
Én 20 évesen vesztettem el egy olyan lánnyal, akivel egymás iránt nem éreztünk semmit, amolyan "essünk túl rajta" alapon. Semmi különleges nem volt, sőt szerintem nem valami nagy dolog, legalábbis nem annyira, mint amennyire rágörcsölnek az emberek, örültem, hogy már nem vagyok szűz, de azért jobb lett volna egy olyan lánnyal, akivel szeretjük egymást.
24F
Nekem nem fájt az első. A barátom figyelt rám ,de olyan felejthetetlen élményt nem adott.
Az első csókom tőle annál inkább felejtegetetlen maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!