Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiuk/Lanyok! Milyen erzes...

Fiuk/Lanyok! Milyen erzes elvesziteni a szuzessegedet? Irjatok nemet es kort is legyszi!

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 13:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Mi is már hónapok óta pettingeltünk, mire sor került rá (1 év után, majdnem 18 voltam, a barátom 19 múlt). Nekem fizikailag eléggé fájt, de nem hagytam, hogy abbahagyjuk, mert annyira akartam. Lelkileg le se tudom írni rendesen, milyen csodálatos érzés volt, alig tudnék más pillanatot említeni az életemből, ami ennél boldogabb volt. Nagyon szerelmesek voltunk, azóta pedig csak még szerelmesebbek vagyunk. :) A barátom a fülembe súgta, miközben bedugta, hogy "szeretlek", és végig nagyon gyengéd és figyelmes volt. Nekem nagyon szép emlék maradt, azóta is Vele vagyok, és igazából remélem, hogy a férjem is Ő lesz majd egyszer :) Ha olyannal veszíted el, akit igazán szeretsz, és aki viszontszeret, akkor biztos, hogy jó és életre szóló élmény lesz, még akkor is, ha kicsit fáj. :) 20/L
2011. jan. 5. 10:39
 12/23 anonim válasza:
én is nagyon megbántam sajnos az elsőt.most már tudom,h nem hülyeségből van az,h szerelemből szabad és csak ha 110%-osan akarod!!!hirtelen felindulásból feküdtem le az akkori barátommal(18 voltam),de most már tudom,h szerelmes nem voltam.nekem nagyon fájt,sőt még az utána lévő kb 8-10 alkalom is elég kellemetlen volt.a mostani párom pedig a tudtom nélkül velem volt először(nem akarta elmondani,h még nem volt lánnyal,mert szerinte ciki,szerintem nagyon NEM),nem tudott elmenni,csak nagyon sokára.ő a második akivel együtt vok,de sokkal jobb vele és sz.tem azért mert tényleg nagyon szeretjük egymást.
2011. jan. 5. 11:52
 13/23 anonim ***** válasza:
08.34 Ez nagy volt xD
2011. jan. 5. 12:01
 14/23 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek, a hasznos valaszokat!:)
2011. jan. 5. 12:38
 15/23 anonim válasza:
16%

Hú de kiváncsi vagy!

Ez sok mindentől függ.

Ha nagyon szerelmes vagy, akkor minden adott a közösüléshez és van aki észre sem veszi, hogy fájt, pedig egy kicsit fáj, mivel elszakad a szűzhártyád.

Ha lány vagy akkor a hüvelynyílás körül, ha fiú, akkor a pénisz alatt, hátul hosszába.

Mind a kettő vérzik is, van akinek kevésbé, de van akinek nagyon.

Különben' tudsz már palacsintát sütni?

Mert utána nagyon megéhezel.

2011. jan. 10. 13:59
 16/23 anonim ***** válasza:
75%
kedves utolsó. te nagyon hülye vagy. ez a véleményem. tanulj egy kis biológiát, aztán röhögd ki magad, és fejelj le egy maxon pörgő láncfűrészt.
2011. jan. 10. 15:47
 17/23 anonim válasza:

"Kedves" utolsó!

Igen Te aki elöttem írtál ide...

Muszály kimondanom ami a reagod olvasása közben eszembe jutott. Figyelj nagyon!

BUNKÓ!

Érsd meg, és gondolkozz el azon mit rontottál el, hátha jobb emberré válsz.

2011. jan. 12. 16:10
 18/23 anonim ***** válasza:
Az utolsó előtti vagyok. Tudom, hogy bunkó vagyok, igazából nem érdekel, de legalább ÉN tudok helyesen írni, nem mint az utolsó. Remélem megint bunkó voltam.
2011. jan. 12. 16:54
 19/23 anonim ***** válasza:

15-ösnek

A fiúknak nincs szűzhártyájuk, náluk nem szakad el semmi, nem is vérzik semmi.

Szerintem te a fitymafékre gondolsz, de az sem szakad el, ha elszakad az nem normális. Ha valakinek rövidebb, akkor elszakadhat és orvoshoz is fordulhat utána. De a fiúknál nem változik semmi ha szűz, ha nem szűz már.

Én 20 évesen vesztettem el egy olyan lánnyal, akivel egymás iránt nem éreztünk semmit, amolyan "essünk túl rajta" alapon. Semmi különleges nem volt, sőt szerintem nem valami nagy dolog, legalábbis nem annyira, mint amennyire rágörcsölnek az emberek, örültem, hogy már nem vagyok szűz, de azért jobb lett volna egy olyan lánnyal, akivel szeretjük egymást.

24F

2011. dec. 1. 08:37
 20/23 anonim ***** válasza:

Nekem nem fájt az első. A barátom figyelt rám ,de olyan felejthetetlen élményt nem adott.

Az első csókom tőle annál inkább felejtegetetlen maradt.

2011. dec. 18. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!