Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak még olyan fiúk, akik...

Vannak még olyan fiúk, akik becsülik, hogy amikor összejönnek, a barátnőjük szűz?

Figyelt kérdés
Nem azért mert csúnya, sőt kifejezetten szép, nem is prűd, csak még nem volt olyan akivel megtette volna. 16L
2011. jan. 2. 22:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen még jó, hogy szűz vagy, mondhatnám alap dolognak kellene lennie, sajnos manapság nem igazán az. De szerintem légy büszke rá, az aki majd igazán szeret, nagyon örülni fog ennek, és bármeddig majd vár rád, aki meg csak meg akar fektetni, és zsarolgat érzelmileg, azt hajítsd ki majd nyugodtan.
2011. jan. 3. 12:53
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Igazat ír, mert a kamuk zsarolnak, meg a kezük járkálni fognak melltartó alatt, butyikban. Meg az is benne van, hogy úgy is várhat rád hogy addig más csajt elégít ki, így nem unatkozik amíg nem te jösz. Nagyon zsíványok a fiúk, ezeket onnan tudom hogy én is fiú vagyok és tudom hogy gondolkodnak, de szerencsére én nem vagyok olyan:) bár lehet még se szerencsés:/
2011. jan. 3. 14:22
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért 1 hónapot és 3 hetet várni nem nagy kunszt:DD 1 évet várni, na az már igen! (Mint ahogy vki előttem írta.)
2011. jan. 3. 15:55
 24/27 Noa91 ***** válasza:
neki nagy kunszt volt az az 1hónap három hét mivel az előző bnőivel már első nap lefekhetett...mivel mindegyiket végigdugták már páran. így legalább örült neki h nekem még nem volt senkim.
2011. jan. 5. 09:45
 25/27 anonim válasza:

persze h örülnèk neki mivelhogy mèg ènis szûz vagyom ès igy nem rontanèk el semkit ha ô is tapasztalatlan

15/F

2011. jan. 9. 01:38
 26/27 anonim válasza:

*vagyok

*semmit

bocs iphonerol irtam

2011. jan. 9. 23:16
 27/27 anonim válasza:
értékes ember aki nem adja oda magát mindenféle jöttmentnek.
2011. jan. 10. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!