Vannak még olyan fiúk, akik becsülik, hogy amikor összejönnek, a barátnőjük szűz?
Én örülök, sőt nagyra becsülöm azokat a lányokat akik nem egyből dobják oda magukat másnak.
De ez a kortól függ, vagyis ha 15 éves akkor semmi meglepő, hogy még nem volt fiúval.
Viszont ha már 21, mint a mostanim, akinek én voltam az első, na az olyan lányokat a messzemenőkig megbecsülöm, mert nem álltak be a sorba a sok "partizós, divatból odadobom magam valakinek" lány közé.
Az én barátom becsülte, hogy szűz voltam mikor összejöttünk. Főleg, hogy ismeri az exemet, tudja, hogy milyen és tudja, hogy őt is szerettem. Az exem viszont csak szexre hajtott, másfél hónap után dobott, mert nem hagytam magam. A barátom pedig örül, hogy nem adtam meg magam csak azért, hogy az exemmel maradjak. De vele nem is lettem volna képes lefeküdni, nem volt meg az a hatalmas szerelem, ami a jelenlegi barátommal megvan köztünk.
Én meg különösen örülök annak, hogy a barátom is szűz volt, sőt, én vagyok az első barátnője :) Örülök, hogy minden téren én lehettem neki az első :)
18L, barátom 19/F
A kérdést elolvasva más válaszokra számitottam. Kellemmesen csalódtam, persze nem tudok átsiklani a tény fölött miszerint valószinüleg a normális emberek kattintottak ide hogy válaszoljanak. Szerintem egyre ritkább már manapság 16-20 éves szűz lányokat találni, valószinüleg ennek köszönhetően még nagyobb érték lett a fiuk szemében. Ez talán mindig is érték lesz valamilyen szinten. Javitsatok ki ha tévedek.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!