Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon fiatal.14 évesen...

Nagyon fiatal.14 évesen elveszteni a szüzességet?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok..de most leszek 15..és a mostani fium le akar""fektetni"" én még nem toom eldönteni hogy most ""ODA ADJAM"" magam neki...mivel szüzességből csak 1 van és azt soha vissza nem szerezzük..szerintem fiatal vagyok még hozzá de én is akarom de 1 kicsit félek tölle..
2010. dec. 30. 21:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Igen,az.Azt tanácsolom ne add oda magad ennyi idősen.Lesz még olyan pasi,aki nem akar megfektetni,hanem vár rád.Csak akkor add oda a szüzességed,ha úgy érzed te is akarod,és szereted azt akivel sor kerül rá.Könnyen lehet,hogy ha most oda adod magad neki,megbánod.Tapasztalatból beszélek.Én megbántam.

14L

2010. dec. 30. 23:41
 22/28 anonim válasza:

Utolsónak: olvasom a válaszod és közbe mondom magamban,hogy milyen jó, hogy még vannak normális 14 éves lányok, erre "Én már megbántam". Na bammeg.....xD

Kérdezőnek: ha szeret várni fog rád, ha nem akkor pedig gyorsan talál majd valaki mást aki lefekszik vele. Te pedig boldog lehetsz, hogy nem adtad magad oda neki. ;)

2010. dec. 31. 01:39
 23/28 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen nehogy már teher legyen a fiúnak akár éveket várni... 18-20 évesen már más a helyzet, de 14-16 évesen... elég a petting is.
2010. dec. 31. 02:01
 24/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2010. dec. 31. 10:09
 25/28 anonim ***** válasza:
52%
Ha úgy érzed kész vagy rá akkor tedd meg de ha nem vagy kész rá akkor ne tedd mert ez egész életre kihat :)
2010. dec. 31. 22:14
 26/28 anonim válasza:

Én is ugyanilyen helyzetbe vagyok most...

és télleg folyton csak azon jár az esze...

és szval szerintem ne tedd meg...

én se fogom még...mert ha szeret akkor tud várni.

2011. jan. 1. 04:46
 27/28 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat....

az utólsótól kérdezném hogy : ti mióta is jártok??

2011. jan. 2. 15:27
 28/28 anonim ***** válasza:
És ti mióta jártok ? Sztem a palidnak csak ara kellesz..és hát 16 évesen ne hogy már ne legyen neki elég a petting..helyedbe mondanám neki hogy még 2 hónapot legalább várjunk vele ..ez olyan teszt szerűség és majd meglátod hogy fog hozzá állni ehhez az egészhez.. mert miután ezt mondtad neki és dob rá pár napra egyáltalán nem szeret..én a helyedbe ezt tenném , ha igazán szeret téged akkor nem a szexel fog foglalkozni hanem a veled töltött idővel hogy veled lehet és örül hogy a barátnője lehetsz.Elhiszem hogy te nem akarod elveszteni de ilyennel nem érdemes együtt lenni aki csak dugni akar veled..
2011. febr. 26. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!