Nagyon fiatal.14 évesen elveszteni a szüzességet?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok..de most leszek 15..és a mostani fium le akar""fektetni"" én még nem toom eldönteni hogy most ""ODA ADJAM"" magam neki...mivel szüzességből csak 1 van és azt soha vissza nem szerezzük..szerintem fiatal vagyok még hozzá de én is akarom de 1 kicsit félek tölle..2010. dec. 30. 21:56
11/28 A kérdező kommentje:
Nem nem vagyok az!
2010. dec. 30. 22:10
12/28 anonim válasza:
Sztem csak a szex miatt van veled, utána dobni fog...
13/28 anonim válasza:
szép barátot választottál magadnak pff..
14/28 anonim válasza:
cc akkor nem szűz csajjal járna
16/28 A kérdező kommentje:
de egyépként rendes..és szeret..de állandóan azon jár az esze..és nem toom hogy akkor most mit csináljak igen vagy nem??...hiába mondják hogy fiatal vagyok..hozzá de..ha szeretem..és nem akarom elveszteni??:O
2010. dec. 30. 22:17
17/28 anonim válasza:
Ha amiatt elhagy hogy nem feküdtél le vele, akkor nem tart téged sokra. Szerintem még korai. Akkor lesz a megfelelő ha ezt a kérdést, fel sem tennéd már.
18/28 anonim válasza:
számból szedted ki a szavakat!
nyomtam is rád egy zöldet :D
19/28 A kérdező kommentje:
köszi
2010. dec. 30. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!