Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szuzesseget el lehet veszten...

Horror_girl kérdése:

A szuzesseget el lehet veszteni mubrokival? Nem csak sex soran?

Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 00:47
1 2
 11/17 gratis30 ***** válasza:
49%
Hát ha a műbrokid a polcon porosodik " nem szex közben" akkor iszonyú kicsi a lehetősége, hogy kilyukassza a szűzhártyádat. De írni igazán megtanulhatnál!
2010. dec. 29. 06:56
 12/17 Mental821 válasza:
Istenem.:DDDD.Na de orvos kolegám mesélt több sztorit h vannak olyan nök akik állapotosok is maradnak de viszont szüzek is.És a szülés során vesztik el a szüzességüket.Szervezettöl függöen.
2010. dec. 31. 10:29
 13/17 anonim válasza:
58%

Az en szuzhartyam peldaul sokadik egyuttlet alkalmaval szakadt at. Azt hittem, mar reg nem voltam szuz, erre elkzdtem verezni.

Ez attol fugg, kinek milyen eros a szuzhartyaja. Termeszetesen a mubroki is at tudja szakitani sot, akar a tampon is. Azt olvastam egyszer, hogy ket fele hartya van, az egyik olyan, hogy sok pici lyuk van rajta, a masik olyan, hogy egy nagyobb lyuk van a kozepen, es ez altalaban ellenallobb.

Sot, olyat is hallottam mar, hogy atszakadas utan plasztikai sebesz visszavarrta.

2010. dec. 31. 10:50
 14/17 anonim válasza:

Talán ez a link segít :)

És nem csak neked hanem egy két hozzászólónak is..

[link]

2010. dec. 31. 11:17
 15/17 anonim válasza:
71%
Attól függ, mit értesz szüzességen. Ha a szűzhártya épségét, akkor természetesen el lehet veszíteni. Ha azt érted, hogy dugtál-e már valakivel, akkor ez nem jelenti a szüzesség elveszítését - bár lesz mit magyarázkodni annak a partnerednek, aki az esetleges anatómiai "hiányosságodat" majd számon kéri.
2010. dec. 31. 16:20
 16/17 tigress válasza:

Biológiai értelemben el lehet veszíteni, bármilyen pénisz méretű tárgytól, mert ebben az értelemben véve a szűzhártya átszakadásáról, kitágulásáról van szó. Bár úgy tudom, tamponnal nem lehet átszakítani a hártyát, ha netán még szűz vagy, használj inkább betétet.

Érzelmi alapon az első igazi együttlétet egy élő, igazi pasival számolják szüzesség elvesztésének.

Vannak persze ruganyosabb szűzhártyák, amik nem szakadnak el, de az első pasi akkor is "bent járt", tehát az emocionális szüzeségnek annyi.

Valaki azt irta, hogy sokadik alkalommal vérzett... hát, nem tudom, szerintem a pasi volt durvább... Egyébként nem feltétlenül szükséges, hogy vérrel járjon a szüzesség elvesztése. Az én első alkalmamkor mindketten éreztük, melyik pillanatban történt meg a dolog, az akciófilmekből ismert fröcsögő vérzés azonban elmaradt.

De belegondoltál-e, mit mondasz majd egykor a kislányodnak, aki rákérdez, hogy te hogy veszítetted el? Mert egyszer majd őt is fel kell világosítani...

És ha már a felvilágisításnál tartunk, akkor már meg sem merem kérdezni, hogy hány éves lehetsz, ha ilyen hiányosak az ismereteid, vagy pedig az anyukád volt túl szégyenlős elmondani a konkrét dolgokat.

Arról nem is beszélve, hogy nem létezik olyan ronda nő, aki ne tudna előkeríteni 1 pasit, akivel elveszíthetné...

És ha szűz vagy, tudni fogod egyáltalán használni a vibrit??

2011. jan. 2. 16:04
 17/17 A kérdező kommentje:
köszöntem
2011. jan. 5. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!