13éves vagyok! A pasik 16 és leakarok vele feküdni, de nem akarom h a szüleim megtudják. Muszály elmenni orvoshoz ha lefeküdtem vele? Kell valami gyógyszert szednem?
ne feküdj le vele. megfogod bánni.
ha mégis, akkor óvszert mindenképpen hazsnáljatok, ne engedj meg neki SEMMI óvszer nélkül, és ne hidd el a hülyeségeit ha aztmondja h időben kihúzza, meg blabla bla. CSAKIS ÓVSZERREL még 5 mp-ig se engedd meg neki h óvszer nélkül bedugja. hiába mondja h nemleszel ettől terhes, ne higyj neki, mert csak ráakar venni az óvszer nélküli szexre. ha ilyet tenne küld el a rákba h te nemvagy hülye, és nemfogod óvszer nélkül csinálni.
Talán fordítsd meg a sorrendet.Először a nőgyógyásznál kéne kezdeni,és csak utána feküdni,ha már ennyire muszáj.A gyógyszert egy hónapig kell szedni előtte,hogy hasson.
És meg kéne tanulni a védekezési módokat és használni is,mert egy abortusz biztos nem használna Neked.
De van gumi,és vannak spermaölő kúpok.De a legjobb az lenne,ha elnapolnád ezt a fekvést még pár évvel.
Lehet pettengelni is,nem rögtön feküdni.
Az nem számít, hogy mióta jártok. Te jó ég, 13 éves vagy!!!!!!!!!!!!!!!! Komolyan nem értem. Nem beszélve arról, hogy úgy kezdenél bele, hogy nem vagy tisztában dolgokkal, lövésed sincs a védekezésről. Nem akarlak itt leosztani, de ez tényleg felelőtlenség! Legalább az általánost járd már ki, könyörgök!
Na ez csak egy vélemény volt, aztán neked kell eldönteni, h mit fogsz csinálni, de az előttem szólók se véletlenül írták azt, amit írtak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!