Van egy barátnőm aki 24 évesen még szűz. Tehetnék valamit érte?
Van egy barátnőm, aki 24 éves és még szűz. 10 éve ismerem középsulis korunk óta. A csaj külsőre nem csúnya. Rendes, aranyos, kedves lány. Amikor középsulisok voltunk nem jött soha velünk el discoba. Az ok egyszerű: a szülei nem engedték el soha sehova és szerintem ez így van a mai napig.Azt vettem észre hogy talán fél a pasiktól, de ez is a szülei miatt van. Ezért nem is mer kapcsolatot kialakítani. Miattuk.
23/L
jé, hol vannak az ilyen nincs is válaszok????
25 évesen szűz voltam, a neten ezt SENKI nem hitte el. Máshol meg nem mondtam...
s én is ismerek lányt, aki 24 évesen szűz volt, sőt, az ismerőseim közt, akiről konkrétan tudom, az mind 20 felett vesztette el, egyik sem előbb.
F/34
A munkahelyén épp ezért nem mer kezdeményezni, mert szűz és mi van ha beszélnek utána róla a munkatársak. Ezt mondja ő.
Már többet jár discoba mint tizenévesen de ott se jött össze neki.
Nos, aki attól fél, hogy majd mit gondolnak mások, annak semmi szüksége arra, hogy kezdeményezzen másoknál. De most komolyan, milyen már az, hogy valaki tart egy ilyen kérdésben mások véleményétől?
Ha zavarja a dolog, és majd ténylegesen igénye lesz rá, akkor tenni is fog érte, hogy történjen valami. Lökés pedig nem kell neki. Az embereket nem kell lökdösni.
Kedves kérdező, én pedig úgy gondolom, hogy azon kívül, hogy mindenben mellette fogsz állni, és őszintén elmondod neki a véleményedet, mást nem kell, sőt nem is ajánlatos tenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!