Van egy nyúlvány a hüvelybemenetemnél, mintha "2lyukú" lenne a szűzhártyám. A tampon mindig fennakad ebben, mikor kihúzom, úgy kell visszaerőltetmem, félrehúzni a nyúlványt, és kihúzni az egyik lyukon. Mit tudok ezzel kezdeni?
Iszonyat kellemetlen, mikor húzom ki a tampont, egyszerűen megakad..úgy képzeljétek el, mint a fitymaféket a pasiknál (hülye de jó példa). Ha nem lenne ott, hiába hogy szűz vagyok, simán be tudna hatolni a barátom. :(
Ez az elsőnél esetleg el fog szakadni? Nagyon vastag kis húsdarab, szóval ne egy hártya-féleséget képzeljetek el.
Egyébként utánanéztem, tudom, hogy valakinek ilyen a szűzhártyája. Vagy ez más lenne?
Ugyan ez volt nekem...Ha nem akarsz rosszat magadnak akkor nőgyógyász....Én tudtam róla h ez nem jó így mégsem foglalkoztam vele.. meg is bántam. a baj az h a barátod nem fog tudni behatolni az egy erős cucc ott ha mégis mert nálunk sikerült elszakadt de kb 15 percen keresztül véreztem és képzelj el egy olyan rendesen vérzést mikor nagyon mélyen vágod el a kezed nagyon kellemetlen és nagyon fájdalmas...Erre az egyetlen megoldás jóformán a nőgyógyász az gyorsan elvágja és nem is fogod érezni...
Sok szerencsét és majd nem bánnám ha írnál fejleményt..:):)
Köszönöm szépen utolsó! :)
Azt hiszem meggyőztél, el fogok menni a dokihoz. Tudnál segíteni abban, hogy hogy mondjam el neki mégis, hogy mi a baj? Meg tudod az a baj, hogy az a nőgyógyász, aki otthon van, nem valami kedves...és szeretném, ha nem félvállról venné a dolgokat, hanem normálisan foglalkozna velem, egy ilyen probléma esetén. Múltkor is góckutatás miatt kellett mennem hozzá, és úgy beszélt, mintha egy betanult verset mondana..gondolhatod.
Szerinted hogy kéne neki mondanom?
Hát sajnálom a te esetedet...biztos nagy lehetett az ijedtség. Azóta hogy vagy? Begyógyult rendesen a seb?
Igen jólvagyok köszi..:)utána kellemetlen volt meg hát érzékeny szóval mostmár minden rendben.:)
Hát igazából valami olyasmit kéne hogy szeretnéd hogy megvizsgáljon mert a tampont sem tudod rendesen használni...és hogy ha oda kerül a sor a nemi életedben is félsz ettől és megkérdezed hogy ezzel mit lehet kezdeni..:)
Sokszerencsét...:)
Köszi szépen!:)
Örülök hogy jól vagy. Írtad, hogy nem is éreznék semmit, ha átmetszené a doki...ezt miből gondolod? Beszéltél erről orvosnak, vagy tudod, hogy ez így van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!