Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van egy nyúlvány a hüvelybemen...

Van egy nyúlvány a hüvelybemenetemnél, mintha "2lyukú" lenne a szűzhártyám. A tampon mindig fennakad ebben, mikor kihúzom, úgy kell visszaerőltetmem, félrehúzni a nyúlványt, és kihúzni az egyik lyukon. Mit tudok ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés

Iszonyat kellemetlen, mikor húzom ki a tampont, egyszerűen megakad..úgy képzeljétek el, mint a fitymaféket a pasiknál (hülye de jó példa). Ha nem lenne ott, hiába hogy szűz vagyok, simán be tudna hatolni a barátom. :(

Ez az elsőnél esetleg el fog szakadni? Nagyon vastag kis húsdarab, szóval ne egy hártya-féleséget képzeljetek el.

Egyébként utánanéztem, tudom, hogy valakinek ilyen a szűzhártyája. Vagy ez más lenne?

2010. dec. 23. 18:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem a méhszájad véletlenül?
2010. dec. 23. 19:06
 2/18 anonim ***** válasza:
2010. dec. 23. 19:07
 3/18 anonim válasza:
Doki látta már?
2010. dec. 23. 19:07
 4/18 A kérdező kommentje:
Méhszáj? Az kb 10 cm-re van a hüvelybemenettől...nekem ez akár kívülről is látható. Nem, nem voltam még nőgyógyásznál. El kéne mennem vele szerintetek?
2010. dec. 23. 19:08
 5/18 anonim ***** válasza:
A méhszáj helyzete változik a ciklus alatt. Hol feljebb van, hol lejjebb.
2010. dec. 23. 19:11
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy a méhszáj. Ez a nyúlvány függőleges, kb 2 cm hosszú és max 2 mm széles...
2010. dec. 23. 19:15
 7/18 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el nőgyógyászhoz, és említsd meg neki, hogy ez elég kellemetlen neked, nem biztos, hogy jó, hogy az úgy van, ha véletlen megsérted akár tamponcserélés közben és leszakad vagy tudom is én, az szerintem még nagyobb kárt csinál. Szóval majd az orvos látja, hogy ez tényleg akadályoz-e ott, és ha igen akkor eltünteti, indokolt esetben szűzhártyát is távolítanak el "műtéti" úton.
2010. dec. 23. 20:03
 8/18 anonim ***** válasza:

A ciklus során nem változik annyira a méhszáj helyzete, hogy kívülről látható. Ne legyünk már hülyék basszus...

Ráadásul egyáltalán nem "nyúlvány" alakja van. Egy félgömb rajta egy lyukkal...

Az a szűzhártyád, csak neked ilyen. Ha nagyon erős, akkor én megmutatnám nőgyógyásznak. Lehet azt mondja, hogy el kell nyisszantani, különben kellemetlenségeket fog okozni az első szexnél.

2010. dec. 24. 00:06
 9/18 anonim válasza:
velem ugyanez a helyzet teljesen! 16L
2010. dec. 24. 16:40
 10/18 anonim ***** válasza:

Még nem alakult ki.

De az biztos hogy a barátod később sem fogja kielégíteni a majdani 7 lyukú királykisasszonyt.

2010. dec. 24. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!