Van egy nyúlvány a hüvelybemenetemnél, mintha "2lyukú" lenne a szűzhártyám. A tampon mindig fennakad ebben, mikor kihúzom, úgy kell visszaerőltetmem, félrehúzni a nyúlványt, és kihúzni az egyik lyukon. Mit tudok ezzel kezdeni?
Iszonyat kellemetlen, mikor húzom ki a tampont, egyszerűen megakad..úgy képzeljétek el, mint a fitymaféket a pasiknál (hülye de jó példa). Ha nem lenne ott, hiába hogy szűz vagyok, simán be tudna hatolni a barátom. :(
Ez az elsőnél esetleg el fog szakadni? Nagyon vastag kis húsdarab, szóval ne egy hártya-féleséget képzeljetek el.
Egyébként utánanéztem, tudom, hogy valakinek ilyen a szűzhártyája. Vagy ez más lenne?
A ciklus során nem változik annyira a méhszáj helyzete, hogy kívülről látható. Ne legyünk már hülyék basszus...
Ráadásul egyáltalán nem "nyúlvány" alakja van. Egy félgömb rajta egy lyukkal...
Az a szűzhártyád, csak neked ilyen. Ha nagyon erős, akkor én megmutatnám nőgyógyásznak. Lehet azt mondja, hogy el kell nyisszantani, különben kellemetlenségeket fog okozni az első szexnél.
Még nem alakult ki.
De az biztos hogy a barátod később sem fogja kielégíteni a majdani 7 lyukú királykisasszonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!