Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány éves kortól ideális...

Hány éves kortól ideális elmenni nő gyógyászhoz? Többi lent 14/L

Figyelt kérdés

Kicsit félek is tőle.

Mikor érdemes elmenni?

És mit csinálnak pontosan? részletesen leirhatnátok!

köszönöm előre is!

2010. dec. 16. 20:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Amikor megjött akkor beszéltünk róla egy 5 percet de azta nem!

Egyébként elég fura állaga van :S

2010. dec. 16. 22:48
 12/14 anonim válasza:
Én 17 éves vagyok,már elég sokszro voltam nő dokinál,először azért mert elszakadt az óvszer,kaptam eseményutáni tabit,megvizsgált nem volt vészes.Utána beadattam anyukám javaslatára a HPV elleni védőoltást,utána meg mikor fogamzásgátló tablettát írattam.+ éve van barátom vele és anyummal is mindent megbeszélek ezzel kapcsolatban,ja és a vizsgálat nem vészes teljesen korrekt és kibírható,nemtudom miért paráznak rá annyian.az egész annyiból áll h felfekszel egy ilyen székszerűségre,felteszed a két lábad egy egy tartóra ,az orvos felhelyez egy ilyen tágító szerkezetet nem tom pontosan a nevét bocsi,mintát vesz ,majd az ujjával megtapogat,egy perc az egész..persze csak akkor vizsgál meg így ha már nem vagy szűz:)
2010. dec. 16. 23:10
 13/14 A kérdező kommentje:

De engem iritálna hogy ha valaki ott nyulkálna!

nyulkáljon ott a barátom,más ne!

2010. dec. 16. 23:16
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha szűz vagy, nem biztos, hogy a puncidon keresztül vizsgál az orvos, lehet, hogy a popsidon.
2010. dec. 17. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!