Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Házasságig nem szeretnék...

Házasságig nem szeretnék senkivel sem lefeküdni! Van arra esély, hogy a barátom kitart mellettem addig? L/16

Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 17:20
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok vallásos. Az eddigi barátaim,csak a szexre mentek. Amikor bulizni járok,minden fiú csak kihasználja a lányokat. Azzal szeretném,akit tényleg szeretek,és aki mellett le tudnám élni az életem. Eddig a fiúk semmi mást nem akartak tőlem,ami kicsit elszomorító!
2010. dec. 15. 14:00
 22/27 Peston ***** válasza:
Azért a lányok sem mind szende tündérkék... az exemet 1 évig neten ismertem, utána találkoztuk, első éjjel rámmászott egy szolid 3 órás menetre... :D:D
2010. dec. 15. 14:53
 23/27 anonim ***** válasza:
16 évesen is azt hittem majd az első szerelmemmel maradok... ma már tudom, hogy nagy butaság volt a részemről ezt hinni, és még nagyobb volt hogy akartam is... hülyeség... egy embernél leragadni, főleg, ha az érzések megfakulnak, és már szeretni sem szereted úgy :)
2010. dec. 15. 15:59
 24/27 anonim ***** válasza:
Én megmondtam, hogy kitartó párt akar, nem azt aki a testéért szereti:) Talán azért mert én megértettem a kérdezőt. És én ezért is tartanék ki, mert tudom mit szeretne:):) és szeretném szívemből. Hát én boldog lennék, ha találnék egy ilyen lányt mint a kérdező:D de sajna nincs szerencsém.
2010. dec. 15. 20:08
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 16 éves Lány!

Sok válasz érkezett, de szerintem épp a lényeget felejtették el a legtöbben.

Egy nőnek alapvető joga kell(ene), hogy legyen annak eldöntése, mikor, kinek és hogyan adja oda magát először (másodszor, harmadszor, sokadszor). Az abortusz, a műtétek, szülés stb. kapcsán mindig hangsúlyozza mindenki, hogy a "nő teste, neki kell eldöntenie, mit akar" - vajon a szexualitásnál miért nem egyértelmű, hogy Te a Te gondolatmeneted, lelkiismereted és vágyaid alapján döntesz...?

Ne hallgass senkire. Ha úgy érzed, várni akarsz a házasságig, tégy úgy! És akkor bizony az a fiú lesz Neked az igazi és egyetlen, akivel ebben a kérdésben is meg tudtok egyezni. Ha Neked ez így fontos, akkor merd ezt vállalni! Lehet, hogy rögös lesz az út, de hidd el, hogy akik odaadják magukat, azok sem találnak könnyebben párt, és azoknál sem feltétlen tartósabb egy kapcsolat.

Gondolj bele, hogy eddig 16 évet éltél. Kb. még ugyanennyi időd van rá, hogy párt találj, és akkor még átlagosnak tekinthető az életed alakulása - ma teljesen normális, ha 30as az ember, mikor végleges párra talál.

Másrészt: fiatal vagy még, nyilvánvalóan változhat az álláspontod ebben a tekintetben is. Ha megtörténik, hogy pár év múlva máshogy gondolod, akkor meg majd fogadd el a saját változásodat is ugyanúgy, ahogy most ezt a véleményedet. (És ha esetleg eljutsz oda, hogy máshogyan gondolkodsz vagy cselekszel, akkor ne érezz bűntudatot a sok évvel azelőtti "fogadalmad felrúgása" miatt!)

Úgyhogy csak azt tudom tanácsolni: kövessed azt az utat, amit szeretnél, és NE foglalkozz fanyalgókkal, gúnyolódókkal, zsarolókkal, a tested és lelked odaadása ne legyen eredménye annak, hogy mások mit mondanak és gondolnak, és ne érezd kényszernek, hogy Te még érintetlen vagy, de XY ismerőseid már nem. Légy öntudatos, és mondd azt magadban, hogy "igen, én így akartam, így akarom, és ez az én dolgom". :)

Sok-sok szép évet kívánok Neked, és majdani sok boldogságot!

(L/25)

2010. dec. 21. 14:06
 26/27 Robertotab válasza:
Van.Ha valaki igazán szeret az ki fog tartani.Persze az már más kérdés,hogy jó lesz-e a házasságotok és nem fogtok hamar elválni.Persze ha még szűz vagy akkor azt csak annak add oda akit te is igazán szeretsz,és ő is viszonozza az érzéseidet.Nehéz ügy.Hallgass a szívedre!!
2010. dec. 21. 17:38
 27/27 anonim válasza:
minden megoldható. ha szeret, akkor elég a kézi-száj munka. aztán pár év múlva meg nyomhatjátok, illetve teis hátha meggondolod magad. :D
2011. jan. 8. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!