Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány évesen vesztettétek el a...

Hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket, és miután összejöttél vele, mennyit idő telt el, mikor megtörtént, milyen volt?

Figyelt kérdés
2009. jan. 21. 14:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
19 voltam, és másfél hónapja voltunk együtt a párommal, mikor megtörtént.. jó volt, de azóta sokkal-sokkal jobb lett.. ;)
2009. jan. 21. 17:20
 12/18 anonim válasza:

17 és fél éves voltam ,első komoly barátom volt 1 éve 1 hónapja és 11 napja jártunk,semmi tervezés teljesen véletlenül jött ki ez az idő...:)(mármint annyit tudtunk h nem kapkodjuk el :P)

Rettenetesen jó volt,soha nem felejtem el,fülig szerelmes voltam és ő is :D...összesen 2 évig jártunk

2009. jan. 21. 22:09
 13/18 anonim válasza:
15 voltam,5 hónapja voltunk együtt.Nem fájt,olyannyira hogy utána még 2-szer szeretkeztünk.Aztán még 4 évig együtt voltunk.
2009. jan. 21. 22:30
 14/18 anonim ***** válasza:
Én nem régen veszítettem el.Már elég régen együtt voltunk amikor megtörtént mert az volt nekem az első és eléggé féltem hogy milyen lesz.Kicsit több mint 21 hónap után feküdtük le egymással.De én nagyon jól éreztem magam vele, óvatosan csinálta nagyon.
2009. jan. 22. 10:28
 15/18 anonim ***** válasza:
75%

Szia,

15voltam, 2hónap után, és kb olyan volt, mintha most csinálnám... pedig 22éves vagyok, és volt pár ffi az ágyamban azóta.

Valahogy mindig is tudtam mit hogyan kell... és semmi fájdalommal nem járt. sőt, fantastikus volt, mondjuk az rosszul esett, hogy a srác "megvádolt" nem is voltam szűz. (nem véreztem)

2009. jan. 22. 15:13
 16/18 anonim válasza:
100%
Én 17évesen vesztettem el, egy hónap járás után. Kicsit korainak tűnhetett, de ő volt az első szerelmem, és éreztem, hogy meg akarom tenni:) Más pasival fél év után sem volt még csak hasonló sem. Azóta is boldogítjuk egymást:)
2009. jan. 23. 18:41
 17/18 anonim ***** válasza:
75%
14, fél év után.jó volt.
2009. jan. 28. 20:28
 18/18 anonim válasza:
15, fél év után :]
2009. febr. 1. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!