Mikor kezdtél maszturbálni?
Érdekelne (főleg lányoktól), hogy hány évesen kezdték, és hogyan? Illetve, hogy előtte voltak-e fiúval.
Bunkók kíméljenek, a válaszokat köszönöm :)
7 vagy 8 évesen. Ez bizarr?
23/L
tudatosan kb 13évesen, de 4éves koromból is vannak olyan emlékeim amik maszturbációnak minősülnek,csak akkor még sejtésem se volt róla, hogy az mi :)
25L
Tudatosan kb 13 éves koromtól, előtte is volt rá példa, de nem tudtam mit csinálok.
(S, hogy voltam-e előtte fiúval… hhh…
Az, hogy előtte apám 5 éven keresztül heti rendszerességgel megerőszakolt… minek számít? :S)
Múlt hónapban, mert egyedül voltam, szüleim meg húgom elutaztak, de nem igazán sikerült, mert totál rágörcsöltem.Próbáltam párszor, egyszer totál összerándult a testem, nah akkor rágörcsöltem hogy csak így tovább, persze nem sikerült.azóta nem volt rá lehetőségem:S
L15
én speciel nem emlékszem lehettem vagy 8 éves amikor a TV be a csatorna rossz helyre került láttam húzogatja énis elkeztem mer h milyen jól bekeményedik xD
azt azóta átlagosan napi 1 szer de van h többször volt mér h 4-5 alkalom is 1 nap de csak ha nagyon unom magam vagy senki sincs ithon
Én F/18 vok perpill
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!