Mikor kezdtél maszturbálni?
Érdekelne (főleg lányoktól), hogy hány évesen kezdték, és hogyan? Illetve, hogy előtte voltak-e fiúval.
Bunkók kíméljenek, a válaszokat köszönöm :)
18 évesen "szoktam rá", előtte nem nagyon csináltam, csak próbálgattam. Fiúval nem voltam előtte, meg utána se.
20/l
az egyáltalán nem reprezentatív felmérés [konkrétan 1 fő XD] alapján ki nyilatkoztathatjuk hogy csak a férfiak űznek ebből sportot XD nem értem csajok mért nem XD jobb mint megnézni a 10.000. barátok közt részt nem ?:P
19F
Én tegap csináltam először!
76/L
11 évesen, este az ágyamban. A chaten bolondították el a fejem, hogy milyen jó és hogy muszáj kipróbálnom. Nekem több se kellett, kipróbáltam. Azelőtt még nem voltam fiúval, nemrég vesztettem csak el.
15/L
13 körül voltam. Talán még be sem töltöttem a 13-at. Hetedik osztályos voltam általánosban. De szerintem ajánlott minden lánynak, főleg ahelyett, hogy ugyanebben a korban szexuális kapcsolatba ugranak, és majd 20 év múlva kérdik, mi az az orgazmus? Szerintem minden lánynak előbb meg kéne ismernie a saját testét, a későbbi szexuális élete meghálálja. Tapasztalat. :)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!