A szűz barátnőmet kiszeretném elégiteni, de úgy hogy nagyon jó legyen neki, hogy tegyem? (többi lenn) Lányok írjanak! fiuk is irhatnak de legjobb a lány lenne. kort és nem-et is kérek.
Figyelt kérdés
16F vagyok én se voltam még sok lánnyal (3al) de van egy 15 éves csajom és szűz. kiszeretném elégiteni és el is akarom venni a szüzességét( megvan beszélve fel van készülve rá, akarja is).Nos olyannyira kiakarom elégíteni,hogy sose felejtse el meg én szeretem ha egy lány nagyon élvezi mikor vele vagyok, akármit megtennék amit szeretne..segítsetek mi lenne a legjobb egy lánynak2010. dec. 7. 15:41
21/21 BlackJack 

válasza:

ha azt akarod hogy sose felejtse el akkor rendezz neki egy szamár show-t és vedd filmre, akkor visszanézheti bármikor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!