A szűz barátnőmet kiszeretném elégiteni, de úgy hogy nagyon jó legyen neki, hogy tegyem? (többi lenn) Lányok írjanak! fiuk is irhatnak de legjobb a lány lenne. kort és nem-et is kérek.
Vettél és mutogattak rád meg kinevettek?
Ámíts mást kisgyerek
Van egy sanda gyanúm, hogy nem volt neked még egy fél nőd sem :D
Most miért, én is el tudom képzelni a szitut hogy állunk a sorban, látjuk hogy előttünk valaki óvszert vesz és elkezdünk nevetgélni... :DDD Persze nem a képébe, meg mutogatni rá, na de annyi éretlen ember van.
Amúgy meg nem kell szégyellni, aki szexel az általában vesz óvszert is - általában kb. mindenki szexel, ergó mindenki vesz óvszer (többé kevésbé...).
Én síkosítót is szemrebbenés nélkül veszek..
Egyébként vedd meg Rossmannban,vagy DM-ben.Ha tényleg nincs,akkor a tescoban.Egyébként meg mit kell azon válogatni?!Ha nem tudod melyik milyen és kellemetlennek érzed ott végignézni akkor keress rá neten,lifestyle meg durex,általában azok vannak a polcokon."Válogass" az interneten,megjegyzed hogy néz ki és mikor ott vagy,akkor fogsz egyet és leveszel.
Amúgy meg csókolgasd végig..kezd a fülénél,arcánál,nyakánál..haladj lefele..simogasd közben a fenekét,mellét..aztán haladj így szépen tovább.Biztos élvezni fogja.És védekezzetek!
te jó ég!!
hát szerintem meg ne sexlej, hogyha óvszert sem vagy képes vásárolni.
szerinted mi lesz "cikibb": ha válogatsz az óvszerek közül, vagy 17 évesen apa leszel?
na ezen gondolkodj el légyszíves.
hát nemtom, énis a tescoban vettem, még ki is válogattam hogy milyet akarok... aztan meg kiraktam a futószalagra, a többi vásárlo árui közé... zöldségek, játékok, üdítő, fogkefe, gumi... hát mostaztán. pénztáros meg lehúzta, kifizettem, és nemérdekelt tovább...
ja amugy meg még szüz vagyok, első gumivásárlásom volt, még nem került sor a használatára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!