Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szűz barátnőmet kiszeretném...

A szűz barátnőmet kiszeretném elégiteni, de úgy hogy nagyon jó legyen neki, hogy tegyem? (többi lenn) Lányok írjanak! fiuk is irhatnak de legjobb a lány lenne. kort és nem-et is kérek.

Figyelt kérdés
16F vagyok én se voltam még sok lánnyal (3al) de van egy 15 éves csajom és szűz. kiszeretném elégiteni és el is akarom venni a szüzességét( megvan beszélve fel van készülve rá, akarja is).Nos olyannyira kiakarom elégíteni,hogy sose felejtse el meg én szeretem ha egy lány nagyon élvezi mikor vele vagyok, akármit megtennék amit szeretne..segítsetek mi lenne a legjobb egy lánynak
2010. dec. 7. 15:41
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
vettem már ovszert meg minden csak mostmár nállunk csak a Tescoba lehet... és ott sokan látnak bár vettem már ott is 2szer jól ki is nevettek meg mutogattak.. bár eléggé nyomi kis seggtúró emberek lehettek..nemgondoltak bele hogy ők is vettek már. amm meg felnőtteknek nem olyan mint egy tininek.
2010. dec. 7. 16:04
 12/21 anonim ***** válasza:
90%

Vettél és mutogattak rád meg kinevettek?

Ámíts mást kisgyerek

Van egy sanda gyanúm, hogy nem volt neked még egy fél nőd sem :D

2010. dec. 7. 16:06
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálatok nincs gyógyszertár, nincs DM, nincs Rosmann nincs semmi csak tesco ahol ott álnak az óvszeres polcnál az emberek és röhögnek azon aki vesz :S
2010. dec. 7. 16:08
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Most miért, én is el tudom képzelni a szitut hogy állunk a sorban, látjuk hogy előttünk valaki óvszert vesz és elkezdünk nevetgélni... :DDD Persze nem a képébe, meg mutogatni rá, na de annyi éretlen ember van.

Amúgy meg nem kell szégyellni, aki szexel az általában vesz óvszert is - általában kb. mindenki szexel, ergó mindenki vesz óvszer (többé kevésbé...).

2010. dec. 7. 16:12
 15/21 anonim válasza:
100%
én is gond nélkül vettem és ott még nem is az volt hogy levetted és odaraktad elé hanem mint a ciginél kérdezte milyet kérek...és nem érdekel ki mit gondolt. megérte és ez a lényeg
2010. dec. 7. 19:51
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Én síkosítót is szemrebbenés nélkül veszek..

Egyébként vedd meg Rossmannban,vagy DM-ben.Ha tényleg nincs,akkor a tescoban.Egyébként meg mit kell azon válogatni?!Ha nem tudod melyik milyen és kellemetlennek érzed ott végignézni akkor keress rá neten,lifestyle meg durex,általában azok vannak a polcokon."Válogass" az interneten,megjegyzed hogy néz ki és mikor ott vagy,akkor fogsz egyet és leveszel.

Amúgy meg csókolgasd végig..kezd a fülénél,arcánál,nyakánál..haladj lefele..simogasd közben a fenekét,mellét..aztán haladj így szépen tovább.Biztos élvezni fogja.És védekezzetek!

2010. dec. 7. 20:15
 17/21 nyugi,csak én vagyok válasza:
100%

te jó ég!!

hát szerintem meg ne sexlej, hogyha óvszert sem vagy képes vásárolni.

szerinted mi lesz "cikibb": ha válogatsz az óvszerek közül, vagy 17 évesen apa leszel?

na ezen gondolkodj el légyszíves.

2010. dec. 7. 20:47
 18/21 anonim ***** válasza:

hát nemtom, énis a tescoban vettem, még ki is válogattam hogy milyet akarok... aztan meg kiraktam a futószalagra, a többi vásárlo árui közé... zöldségek, játékok, üdítő, fogkefe, gumi... hát mostaztán. pénztáros meg lehúzta, kifizettem, és nemérdekelt tovább...

ja amugy meg még szüz vagyok, első gumivásárlásom volt, még nem került sor a használatára :)

2010. dec. 8. 00:05
 19/21 anonim ***** válasza:
77%
nem voltam még sok csajjal csak 3mal ha az nem volt elég megtanulni...:D
2010. dec. 8. 17:12
 20/21 anonim ***** válasza:
hát azt nem hiszem én sem h kinevettek főleg tescoban ... ott senki sem törődik mással...
2010. dec. 8. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!