Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A bnőm nem nedvesedik be...

A bnőm nem nedvesedik be rendesen. Miért lehet ez? 22F

Figyelt kérdés

18 éves, és még szűz. Igaz már nagyon kívánjuk egymást, 3 hónaposak vagyunk, és hát most is együtt töltöttük a hétvégét, és hát Ő is mondta, ha nem lett volna "száraz" akkor akarta is volna a sexet. Szegényem még el is pityeregte magát.

Én szerintem pszichés oka lehetett annak, hogy nem volt elég nedves. Nedves volt, de nem "tettem volna be neki" - mert amúgy korábban mindig lucskos volt, annyira, hogy a bugyija is átnedvesedett, de most a 7végén nem.

Miért? Mi lehetett az oka? Megpróbáltam mindent, nyaltam, kényeztettem az ujjammal is, de csak nem lett nedvesebb.

2010. dec. 5. 14:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Hallottál a víz alapú síkosítókról?
2010. dec. 5. 14:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Feszült volt, mert biztos rákészült a dologra, aztán mégsem érezte magát elég érettnek hozzá. Majd legközelebb. Valahogy próbáld meg elhitetni vele, hogy már nagylány, meg hogy jól érzed magad vele. Stb.
2010. dec. 5. 14:04
 3/10 anonim ***** válasza:

Ismered a közeledési pánikot? Mikor nem tudod megszólítani a csajt? Ilyen van a csajokban is, csak a sex előtt.

Férfi pánik: Mikor leszólítók, és kihívod az erősebbik hím haragját. (ettől véd az agyad)

Női pánik: Sex elött, mert a nő nagyobb befektetést és felelősséget vállal a sexel (terhesség).

Ez mind ösztönös. Ez olyan hogy tetszik neked egy szilikonos csaj, attól függetlenül hogy tudod hogy szilikonos.

2010. dec. 5. 14:07
 4/10 anonim ***** válasza:

Lehet csak ilyen fajta... van aki nehezebben nedvesedik. Használjatok síkosítót, azzal még jobb is ;)

17/F

2010. dec. 5. 14:08
 5/10 A kérdező kommentje:
íEgyáltalán nem nedvesedik nehezebben. Máskor elég volt neki pár csók és harapdálás a nyakára, és a bugyija is átnedvesedett, de most nem....
2010. dec. 5. 14:49
 6/10 anonim válasza:

Nagyon stresszes,pánikol.

Ne akarj szexet csak ölelgesd, símogasd,stb és ha felizgul=benedvesedik rendesen akkor próbálkozzatok,mert így ha csak elkönyvelitek hogy semmi baja veszünk síkosítót és cső akkor sincs ellazulva még attól és fájni fog.Tehát szerintem mond meg neki hogy ez nem elvárás hogy.. és akkor meg fog kissé nyugodni,hajrá!

2010. dec. 5. 15:44
 7/10 anonim ***** válasza:

en is szoktam hasonlo helyzetben lenni mint a baratnod.. csak en mar nem vagyok szuz...de ugyanugy van ugy hogy par csok ide oda.. nemkell 3 perc se..es mar teljesen nedves vagyok....de van ugy hogy orakig csinalhat a baratom barmit,akk se leszek nedves....

Szerintem vagy egyszeruen nem volt olyan kedveben...vagy psziches ok.. pl lehet h aig kisebb volt tabu volt nala total a szex.. pl. h tiltottak neki, meg h ilyen rossz dolog olyan rossz...es most van ra ez hatassal?

17/L

2010. dec. 5. 15:52
 8/10 A kérdező kommentje:

Szerintem pszichés...kívánni kívánta, mondta is, éreztem is rajta, csak nem volt nedves....

Én nem is erőltettem semmit, szegényem szerette volna most a hétvégén a sexet...

2010. dec. 5. 16:28
 9/10 anonim válasza:
0%

Nem tudtad ellazítani, vagy nem izgult be rád, vagy mind2ő.

Síkosító és told be neki ;)

2010. dec. 5. 16:52
 10/10 anonim ***** válasza:

ööööööööööö

Bénavagy?

Hozd el nekem nálam 2perc alatt nedveslessz

2010. dec. 6. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!